сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-26 08:30:002022-08-26 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Козара помеѓу улиците Васил Ѓоргов и ул. Шарски Ордед
  2022-08-26 09:00:002022-08-26 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровБул.Партизански Одреди бр.87
  2022-08-26 09:00:002022-08-26 12:30:00Кумановодел од корисниците во с.Тромеѓа.
  2022-08-26 06:10:002022-08-26 16:00:00Битола селата: Рапеш, Маково, Орле, Црничани, Мусинци, Мојно, Алинци и Путурус.
  2022-08-26 08:20:002022-08-26 15:30:00Скопје Васил Главиновс. Дељадровци, с. Миладиновци, Автопат Петља, Петља Аеродром, ЖТП Миладиновци, Рампа Миладиновци, Макпетрол Миладиновци, с. Текија
  2022-08-26 09:00:002022-08-26 15:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Веле Марков и Воин Драшкоци, ул. Ибе Паликуќа
  2022-08-26 09:00:002022-08-26 12:00:00Прилепс.Мажучиште, ул.Орде Чопела индустриски дел од градот, Агро Инвест,Корвин Стоун, Стибера, Винарија Пирган Без ЕЕ ќе бидат с.Мажучиште, ул.Орде Чопела индустриски дел од градот, Агро Инвест,Корвин Стоун, Стибера, Винарија Пирган
  2022-08-26 10:00:002022-08-26 11:00:00ГостиварДЕБРЕШЕ: дел кај црква
  2022-08-26 09:15:332022-08-26 13:30:33Велесселата Чашка, Раковец, Еловец, Голозинци, Отиштино, Бањица, Мелница, Лисиче, Дреново, Горно Врановци, Горно Јаболчиште, Долно Јаболчиште, нас. Порцеланка, и викендици Лисиче Оранжериите, фабика киро Ќучук, брана лисие , ТС Лозар на чашка, и Тс н Тополка 2000 и др.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ