сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-26 09:002023-05-26 12:30Битолакорисниците на излезот од Битола, Затворката економија, полигонот и неколку правни субјекти во тој дел.
  2023-05-26 09:002023-05-26 12:30БитолаМесто Викано Таирови Лозја, Стар пат за Крклино, КПУ Затвор
  2023-05-26 09:002023-05-26 14:00Битолас. Габалавци, с.Облаково, с.Лопатица, Репетитори на Древеник (ЕВН, А1, Телеком, МВР) с.Црнеец, с.Стрежево , с.Метимир, с.Гопеш, Брана Стрежево
  2023-05-26 08:452023-05-26 15:00Битолаул.Бурса, ул.Индустриска, с.Долно Оризари, с.Карамани, с.Трн, Геогас, Стентон
  2023-05-26 09:052023-05-26 15:00ВелесГРАДСКО: Цело Градско, Мотел Интернационал, Ладилник Шошев, Млин Росоман, Тргометал, Вигон, Оранжерии 1 и 2, Пумпи Оранжерии, Жел.станица Градско, Изоломонт, Жито Вардар, Село Градско, Село Уланци
  2023-05-26 08:302023-05-26 12:30Гостиварул.Мара Угринова (област кај авто куќа цобе), ул.Беличица (област кај пожарна), ул.Гоце Делчев (област кај пожарна и кај жито маркет).
  2023-05-26 08:002023-05-26 14:00Кумановокорисниците од ул.6ти Април,30ти Јули,Стево Филиповиќ, Веселин Маслеша и корисници околу млекара МАк Милк
  2023-05-26 08:002023-05-26 16:00Кумановос.Кучкарево, с.Габреш, с.Градиште,Т-Мобиле Градиште, с.Орман
  2023-05-26 11:302023-05-26 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Јуриј Гагарин бр. 32, 34, 36, како и потрошувачите од ул. Козле 2
  2023-05-26 09:002023-05-26 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Мирковци
  2023-05-26 12:302023-05-26 15:30Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучевиште
  2023-05-26 09:002023-05-26 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: Дел од ул.Индира Ганди, Бутелски венец, Че Гевара и околните улици
  2023-05-26 10:002023-05-26 15:30Стругакорисниците кои живеат на улиците 1-ви Мај, ул.Црни Дрим и дел од улицата Ѓорѓи Ѓоргон во Струга
  2023-05-26 08:302023-05-26 12:30Стругадел од с.Лабуништа (делот кај црквата)
  2023-05-26 09:302023-05-26 11:30ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: АД МОДА, МАК СТИЛ.СТАНИЧКИ ПАТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ