петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 26 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-26 08:30:002021-03-26 15:00:00Гевгелијас.Градец.
  2021-03-26 09:25:002021-03-26 15:00:00ГостиварГОСТИВАР: делови од Горна Бањица, ф-ка Циглана (краткотрајно)
  2021-03-26 09:20:002021-03-26 14:20:00ДелчевоБЕРОВО: Сливница и викенд населба Суви лаки, с.Двориште, Бела Вода и Умленски Колиби, релејни станици на м.в. Рачица, с.Русиново, с.Владимирово, с.Ратево.
  2021-03-26 08:00:002021-03-26 15:00:00КратовоКРАТОВО: ул.Лазар Софијанов, ул.Гоце Делчев (во близина на бензинската пумпа).
  2021-03-26 10:00:002021-03-26 15:00:00ОхридОХРИД: ул.1-ва Македонска ударна бригада објекти према казанџиите и ресторан Деспина.
  2021-03-26 09:30:002021-03-26 15:00:00ПрилепЛОКВЕНИ: дел од село Локвени
  2021-03-26 09:00:002021-03-26 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: ул. Јоска Јорданоски.
  2021-03-26 09:00:002021-03-26 14:00:00ПрилепПРИЛЕП: Леце Котески.
  2021-03-26 09:00:002021-03-26 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кондово.
  2021-03-26 10:00:002021-03-26 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од корисниците во с.Ново Село, вклучително и ООУ Тихомир Милошевски.
  2021-03-26 09:40:002021-03-26 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од ул.Смолјани, ул.Јосиф Ковачев и Сагудати. ул.Ѓорче Петров зграда број 33 и зграда број 35.
  2021-03-26 08:50:002021-03-26 12:00:00СтрумицаКОЛЕШИНО: с.Колешино, фабрика Колид, Фотоцентрали, с.Габрово, ресторан погорски Ан, БП Лорикар, с.Борисово, ресторан Сонце, пилана Сицилија.
  2021-03-26 09:00:002021-03-26 14:00:00ТетовоТЕТОВО: зградите со деловните објекти во блок 87.
  2021-03-26 09:30:002021-03-26 10:30:00ШтипШТИП: ПЛУЖДИНО, РИБНИЧКИ ЧЕШМИ, БЕТОН СЕПАРАЦИЈА.
  2021-03-26 10:30:002021-03-26 14:00:00ШтипС.ЦРВУЛЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ