сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 26.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 26.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-26 09:002024-01-26 11:00Кумановокорисниците од Средорек, Доне Божинов кон нас.Карпош, место викано Прмакови ниви и место викано Стари Лозја
  2024-01-26 12:052024-01-26 14:00Кумановоул.Никола Тесла, Гиго Цветковски, Јоско Илиевски дел околу Циглана
  2024-01-26 08:302024-01-26 14:00Кумановос.Тромеѓа
  2024-01-26 09:302024-01-26 15:30Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-01-26 09:002024-01-26 12:00Скопје Аеродромдел од с.Студеничани (делот кон с.Морани)
  2024-01-26 09:002024-01-26 15:00Скопје Васил ГлавиновПЕТРОВЕЦ: околина на бензинската Макпетрол, и околина на автоперална Ветон
  2024-01-26 09:002024-01-26 12:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците од број 15 и број 17, на ул.Нерешка, Жданец
  2024-01-26 10:002024-01-26 14:00Струмицас.Едрениково и Ташли Баир, с.Варварица, с.Трибичино
  2024-01-26 09:002024-01-26 14:30Тетоводел од с.Глоѓи, дел од с.Пршовце кај школото
  2024-01-26 14:002024-01-26 14:30ТетовоЛЕШОК: фабрика Мактоис во с.Лешок
  2024-01-26 10:002024-01-26 14:00ШтипС.КАДРИФАКОВО, МОНДО(НИКО 2002), ПРЕОД НАПЛАТНА, СЛОГА КАДРИФАКОВО(ЛЕБЕД), МЛИН ИВАНА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ