петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-25 10:15:002022-11-25 15:00:00Битола с.Стрежево и Брана Стрежево
  2022-11-25 11:00:002022-11-25 12:00:00ГевгелијаКукушка и Ристо Јанев
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 10:00:00Гевгелијацентралниот дел на Јосифово
  2022-11-25 10:00:002022-11-25 11:00:00ГевгелијаДетска градинка на улица Гоце Делчев
  2022-11-25 09:30:002022-11-25 14:30:00Гостиварнас. Млаки кон с.Дебреше во близина на Кораб Мермер.
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 15:00:00Гостиварул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-11-25 10:00:332022-11-25 14:00:33Кочанинас. Оризари, с. Пресека, Гранит База, Бензинска Пумпа на влез Оризари
  2022-11-25 07:30:002022-11-25 14:30:00КратовоКоритарски Рид, Распќе, Градец, Метежево, Огут
  2022-11-25 08:00:002022-11-25 13:00:00КратовоУЗЕМ, мали хидроелектрани Тораница, Крива Река
  2022-11-25 08:00:002022-11-25 14:00:00КумановоДел од с.Речица, кај црквата
  2022-11-25 07:00:002022-11-25 09:00:00КумановоБејтеви ниви, Пуковско, Тромеѓа, Младо Нагоричино, Мајорово трло
  2022-11-25 08:00:002022-11-25 11:00:00КумановоЛопате, Корп Проект, Опае млин
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 16:00:00Прилепул. Мукос, дел од ул. Тризла
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 12:00:00Скопје АеродромДел од ул.Саса 32, Пинтија.
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 15:00:00Скопје Васил Главиновул.Бутелска бр.47,49 и 51 и сите потрошувачи на ул.Бутелска 7А од бр.1 до бр.19.
  2022-11-25 10:00:002022-11-25 14:45:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Никиштани, ул.4 кон училиштето.
  2022-11-25 09:00:002022-11-25 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бардовци - место викано Село.
  2022-11-25 09:30:002022-11-25 10:30:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат покрај базенот кај с.Лешок

  НАЈНОВИ ВЕСТИ