сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 09 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 09 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-09-25 08:30:002020-09-25 16:00:00Битола ул. Спасе Ристевски, Светозар Поповски, Битолска и Иво Лола Рибар во с. Кравари.
  2020-09-25 09:30:002020-09-25 12:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Дебреше- област кај пошта.
  2020-09-25 09:15:002020-09-25 16:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Здуње, нас.Стаклара, с.Равен - краткотрајно, с.Долна бањица, с.Горан Бањица .с-Сушица - краткотрајно, с.Лешница, дел од с.Здуње, индустрискси капацитети кон с.Сушица .
  2020-09-25 08:30:002020-09-25 14:30:00ДелчевоКОСЕВИЦА: с.Косевица, с.Саса, с.Моштица и Павлич Дол, с. Костин Дол.
  2020-09-25 10:00:002020-09-25 11:00:00ОхридБЕЛЧИШТА: дел од с.Белчишта.
  2020-09-25 08:30:002020-09-25 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: делови од улиците Петар Ацев, Анастас Митрев, Иван Горан Ковачиќ и улиците што се во нивна непосредна близина
  2020-09-25 11:00:002020-09-25 15:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: булевар Видое Смилевски Бато, делот позади Боксер.
  2020-09-25 09:00:002020-09-25 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Алекса Демниевски ул.23 и околните улички.
  2020-09-25 09:00:002020-09-25 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул. 59 с.Волково.
  2020-09-25 09:00:002020-09-25 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле кај Макпетрол кај бр.93.
  2020-09-25 12:00:002020-09-25 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите во с.Бардовци кај зградите на Машинац.
  2020-09-25 06:00:002020-09-25 10:00:00СтругаСТРУГА: Селата Франово, Фириште, Калишта, Радожда, Мали Влај, населба Елен камен, царина Ќафасан, караула Треска, хотел Бисер, Изгрев, Макпетрол, бензиска GULF, база Аснера ,ТС Јетон-Бекатони, пилана Суби.
  2020-09-25 10:00:352020-09-25 15:00:35СтругаСТРУГА: с.Лабуништа.
  2020-09-25 06:00:002020-09-25 10:00:00СтругаСТРУГА: Селата, Радолишта, Шум, Заграчани, Вишни, населба Теферич, бензиска КМР, КПД Теферич, водовод Шум, база Несим, ХПП Вишни 1 и Вишни 2, каменолом Везир.
  2020-09-25 09:30:002020-09-25 15:00:00Тетовос.Брезно, дел од с.Теарце.
  2020-09-25 09:302020-09-25 15:00:00Тетовос.Јелошник, с.Пршовце, с.Одри, с.Глоѓи, с.Првце, с.Доброште, с.Теарце, дел од с.Слатино, с.Отушиште

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја