вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-25 08:30:002021-06-25 09:30:00ГевгелијаГорно Удово и Градец
  2021-06-25 09:00:002021-06-25 11:00:00Гостивардел од нас.Питарница
  2021-06-25 07:30:002021-06-25 14:30:00ДелчевоГраничен премин Делчево, царина, Равнако Звегор, Св.Илија Звегор
  2021-06-25 08:15:002021-06-25 10:00:00Кумановодел од Доброшане, Интершпед, Кланица, Прочистителна станица, Пумпна станица Доброшане
  2021-06-25 08:15:002021-06-25 08:20:00КумановоДОБРОШАНЕ: дел од Бабин дол, гробишта, Оли Оникс, Доброшане, Махагони, Филанд, Куљар, Џино, Брзи Комрц, Топ Спин, Кејт Поинт, Екстра Меин, Кланица
  2021-06-25 09:55:002021-06-25 10:00:00Кумановодел од Бабин дол, гробишта, Оли Оникс, Доброшане, Махагони, Филанд, Куљар, Џино, Брзи Комрц, Топ Спин, Кејт Поинт, Екстра Меин, Кланица
  2021-06-25 08:00:002021-06-25 14:00:00КумановоДОБРОШАНЕ: дел од Доброшане -кон излез
  2021-06-25 08:30:002021-06-25 14:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од улица Гаврил Константиновиќ, дел од улица Илија Димовски-Гоче, дел од улица Митре Влаот, дел од улица Димитар Туриманџовски
  2021-06-25 09:00:002021-06-25 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Пушкинова бр.4
  2021-06-25 08:00:002021-06-25 10:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Илинден, дел од ул. 8: од спроти Аутосервис MAC-MOTO до Аргоунија, улиците кои се напојуват од ТС Белимбегово 3, дел од ул. 9 до мостот (каналот)
  2021-06-25 09:00:002021-06-25 15:00:00ТетовоНепроштено
  2021-06-25 10:00:002021-06-25 16:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Станбени згради на ул.Јане Сандански бр.1 и 2, Станбени згради на ул.Питу Гули бр.77, 79, 81, 83 и 158

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја