понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 13:00:00Гевгелијас.Ѓавото, пумпите за вода Богданци , систем Спас за Дојран Богданци
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 13:00:00Гостивардел од нас.Малеарди
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 15:00:00Гостиварс.Страјане, с.Железна река, с.Падалиште, с.Србиново, ХПП Падалишка Река
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 14:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО: дел од ул. Индустриска кај Полициска Станица,ул. 7 - ми Септември и 8 - ми Март
  2022-03-25 08:30:002022-03-25 14:30:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: Дел од Конопница, ул. Пролетерска - Конопница, нас. Грамаѓе
  2022-03-25 07:45:002022-03-25 16:00:00КратовоГЕРМАН, дел од с.Отошница, ГУЛИНЦИ, НЕРАВ, П'КЛИШТЕ, СТАНЧА
  2022-03-25 09:30:002022-03-25 14:00:00Кратоводел од с. Ранковце, објектите кои се на улица кај пожарна и полиција
  2022-03-25 11:30:002022-03-25 13:30:00Кумановоул. Тоде Думба, Драган Стопаревиќ, Панчевачка, Теофан Економов
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 11:00:00Кумановодел од корисниците од ул. Солунска, 25 Февруари, 29 Ноември, Пере Тошев, Питу Гули, Сутјеска, Димитар Влахов
  2022-03-25 10:10:002022-03-25 13:00:00ОхридПРЕТОР: Хотели Крани, с.Крани, с.Арвати, ХПП Арвати, с.Рајца, с.Курбиново, с.Претор, Вилска населба Претор, Бензинска Сливница, с. Сливница, Автокамп Крани
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 15:00:00Прилепул.Марксова (Прилепски Бранители)
  2022-03-25 09:30:002022-03-25 11:30:00Скопје Аеродромдел од с.Батинци - викенд населба Вакув - после ресторан Бела кон Варвара
  2022-03-25 08:30:002022-03-25 09:45:00Скопје Васил Главиновс. Брњарци, Сингелиќ: ЗИК Ново Краварство, ЗИК Краварство, пат за Арачиново (бензинска пумпа Лукоил и АРС Комерц)
  2022-03-25 08:00:002022-03-25 15:30:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ТС Камфуд Логистички, ТС ДМ Транс, ТС Птичеводство 3, ТС Живинарска Фарма Белимбегово 5
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: с.Волково ул. 1, ул. Вучидол и други околни улици
  2022-03-25 11:00:002022-03-25 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од ул.Дамаска
  2022-03-25 08:55:072022-03-25 14:00:07СтругаДЕБАР: жителите на општините Дебар, Центар Жупа и дел од општината Маврово и Ростуше
  2022-03-25 09:45:002022-03-25 12:45:00Тетоводел од с.Пирок, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Градец
  2022-03-25 11:00:002022-03-25 13:00:00Тетоводел од град Тетово, бензинската пумпа МакПетрол на влезот од Скопје и објекти кои се наоѓаат околу бензинската пумпа
  2022-03-25 09:30:002022-03-25 11:00:00Тетовос.Брезно, с.Теарце, дел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат кај киселата вода, индустриски објекти кои се наоѓаат на патот Тетово - Јажинце
  2022-03-25 09:00:002022-03-25 15:00:00Тетоводел од корисниците во с.Фалише –кон Перпласт
  2022-03-25 09:30:002022-03-25 13:30:00Тетоводел од Илинденска кај маркетот Кипер дел од ул.107 помеѓу К.Р Дрнц и ул Благоја Тоска
  2022-03-25 10:00:002022-03-25 15:00:00ШтипС.ДОБРОШАНИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ