вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 25 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-25 10:00:002022-02-25 16:00:00Гевгелијакорисници од изводот Оранжерии во Валандово (Стариште , Оранжерии Анска река , пумпа Страиште, пумпа МЗ Пирава)
  2022-02-25 09:00:002022-02-25 11:00:00ГевгелијаБогданци: Рапид гас, АРМ (Млаз Пружини ), Пумпна станица Комуналец (река Луда Мара ) и Десива
  2022-02-25 08:30:002022-02-25 15:00:00Гостивардел од нас.6та зона
  2022-02-25 09:00:002022-02-25 11:00:00Гостиварул.Гаче Гаврилоски
  2022-02-25 08:00:002022-02-25 14:00:00КочаниВИНИЦА: нас. Виничка Кршла м.в Јуруци
  2022-02-25 08:30:002022-02-25 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од корисниците од село Конопница и населба Грамаѓе, поточно објектите над Борчева Кафана и дел од објектите околу бензинската пумпа МАК-ОИЛ.
  2022-02-25 09:00:002022-02-25 15:00:00Стругас.Новак, Брештани, Коџаџик, Елевци, Долгаш
  2022-02-25 09:00:002022-02-25 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Маршал Тито на локација од плоштад до зграда на Дистрибуција
  2022-02-25 09:45:002022-02-25 13:45:00Тетоводел од град Тетово, дел од ул.Маршал Тито кај Пазар( кај Симпо старо), ул.Предраг Здравковски
  2022-02-25 09:00:002022-02-25 13:00:00Тетоводел од с.Пирок, објекти во близина на ТС Сафет и Ибраим
  2022-02-25 10:00:002022-02-25 12:30:00Тетоводел од град Тетово, ул.Вонвардарска кон патот за с.Брвеница
  2022-02-25 09:30:002022-02-25 14:30:00ШтипС.ДОЛНИ БАЛВАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја