недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-24 08:00:002021-09-24 12:00:00Битолаул. 23-та, 24-та, 25-та, 26-та, 27-ма, 28-ма, дел од Мирка Гинова и дел од 21-ва
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 14:00:00Велесм. в. Под Чука и Чука, с. Караслари, мотел Македонија и бензиска кај мотел Македонија
  2021-09-24 07:00:002021-09-24 09:00:00Гевгелијаподрачјето околу кружниот тек на влезот на Гевгелија до управната зграда на Шумското стопанство
  2021-09-24 06:00:002021-09-24 07:00:00Гевгелијасело Мрзенци (освен раскрсницата на влезот), Оранжерии Канет Агро, фирма Блажо Ризов, Житопром, Сервис Тефтер, Оксија, Ледра
  2021-09-24 10:30:002021-09-24 11:30:00Гостивардел од нас. Циглана
  2021-09-24 08:45:002021-09-24 15:00:00ГостиварОбјектите на Алмеро и Игнација
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 10:00:00Гостивардел од нас. Леска
  2021-09-24 07:45:002021-09-24 14:30:00Делчевос. Чифлик Делчево, воен објект на АРМ на Голак, туристичка населба Голак
  2021-09-24 08:30:002021-09-24 14:00:00КочаниПРОБИШТИП - с. Бучиште, с. Пишица, с. Трооло, с. Гајранци, с. Трипатанци, с. Лезово, м. в. Глобица
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 14:00:00Кумановос. Агино Село, Брзак, Романовце Самет 2, Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце и Железничка Станица Романовце
  2021-09-24 08:00:002021-09-24 13:00:00ОхридДел од улица Крсте Мисирков
  2021-09-24 10:00:002021-09-24 14:00:00Охриддел од с. Велгошти
  2021-09-24 08:00:002021-09-24 12:00:00Скопје Аеродромул. Серска
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 15:00:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците од с. Рашче, с. Бојане, с. Копаница и дел од с. Кондово
  2021-09-24 09:30:002021-09-24 13:30:00Скопје Ѓорче Петровс. Орман и с. Никиштане
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 15:00:00Струмицас. Прналија, с. Аликоч, с. Супурге, с. Коџалија
  2021-09-24 09:30:002021-09-24 14:30:00Тетовос. Слатино
  2021-09-24 09:00:002021-09-24 13:00:00ШтипС. ДОЛНИ БАЛВАН, ГОРНИ БАЛВАН, ТРОГЕРЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ