недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-24 09:35:002022-06-24 14:30:00Велесс. Грнчиште и с. Скачинци
  2022-06-24 09:35:002022-06-24 14:30:00Велескорисниците од с. Грнчиште и с. Скачинци
  2022-06-24 08:00:002022-06-24 11:00:00Гевгелијас.Раброво и дел од Валандово околу Бензинска пумпа на Макпетрол, Гимназија, Централниот дел на Валандово
  2022-06-24 10:30:002022-06-24 14:00:00Гостиварс.Стрезимир
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 14:00:00Гостивардел од с.Чегране- област кај оаза
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 15:00:00Гостивардел од с.Неготино-област кај градоначалник, дел од с.Неготино- област кон с.Сенокосе, дел од с.Сенокосе- област на излез кон Неготино
  2022-06-24 08:00:002022-06-24 15:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: с. Градец, Мизвоски Ливади
  2022-06-24 09:15:002022-06-24 09:45:00КумановоАгино село. с.Брзак , Романовце Пумпа, Романовце Самет 2, Железничка станица Романовце , Јафи Гранити
  2022-06-24 10:00:002022-06-24 14:00:00Охриддел од улица Гоце Делчев, во делот од вкрстувањето со улиците Махмуд Рифат и Хаџи Мустафа се до делот кај стариот чинар во населба Воска со вкрстување со улицата Бистрица, Мани Трансфер РИА, Џамија Кулоглу и дисконт Алса
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 14:00:00Прилепс.Чаниште,с.Крушејца,с.Дуње,с.Вепрчани, Рудник КРИН КГ
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Горно Соње
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Румена Хаџипанзова
  2022-06-24 09:00:002022-06-24 13:00:00СтрумицаБАНИЦА: дел од центарот на селото кон ТС Баница 2
  2022-06-24 10:00:002022-06-24 14:00:00Тетовообјекти кои се наоѓаат во близина на заводот за вработување Тетово
  2022-06-24 10:00:002022-06-24 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.ПИТУ ГУЛИ, ДЕЛОТ ПОЗАДИ СТАНБЕНА ЗГРАДА НА УЛ.КОЧО РАЦИН 70, КАЈ ГРЛАШКАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ