петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24.05.2024

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24.05.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-05-24 10:002024-05-24 11:00Гостивардел од ул.Ново Маало, дел од ул.18ти Ноември, дел од ул.ЈНА.

    НАЈНОВИ ВЕСТИ