петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-24 08:302023-03-24 12:30Битоланаселба Шералти, ул.Донка Ушлинова, дел од ул.Наум Наумовски Борче, дел од ул.Ѓорче Петров со околните објекти
  2023-03-24 09:002023-03-24 11:00БитолаТС: с. Мојно и с. Мусинци
  2023-03-24 09:002023-03-24 13:00БитолаТС: с. Новаци, Рибарци и амбуланта Новаци
  2023-03-24 09:152023-03-24 13:00Гостиварул.Сретко Крстевски и ул.Седек Костовски ( делот кај семафорите и бензинската пумпа ОКТА), дел од ул.Илинденска ( кон Монтенегро), ул.Браќа Блажески ( на раскрсницата со ул.Седек Костовски), ул.Седек Костовски ( покрај Нептун)
  2023-03-24 09:002023-03-24 11:00Гостивардел од ул.И.А.Смок (покрај р.Вардар)
  2023-03-24 10:052023-03-24 14:00Кавадарцис. Страгово
  2023-03-24 09:352023-03-24 14:30КавадарциДЕМИР КАПИЈА: Областите Дрен, Драчевица, Чифлик, Дошница
  2023-03-24 10:002023-03-24 12:30Прилепс.Алданци,с.Норово, Фирма СЕКЕ, Репетитори од А1 оператор, Фирма Еуро ТЕК, Инен Декор
  2023-03-24 10:002023-03-24 14:00ПрилепДел од с.Бела Црква, Општина Кривогаштани
  2023-03-24 09:002023-03-24 15:00ПрилепМарксова, Мукос
  2023-03-24 08:302023-03-24 11:00Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: ул.1558 од бр.31 до бр.35. во Радишани
  2023-03-24 09:002023-03-24 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Никола Парапунов бр.1 (северната кула кај стара телевизија)
  2023-03-24 10:002023-03-24 11:30Тетоводел од с.Палатица, објекти кои се наоѓаат на излез од селото кон с.Озормиште
  2023-03-24 09:002023-03-24 16:00Тетоводел од с.Пирок, објекти кои се наоѓаат на влез во селото од кај автопатот и објекти кои се наоѓаат кај џамијата
  2023-03-24 08:002023-03-24 12:00Тетовофабрика Жито Полог
  2023-03-24 09:002023-03-24 15:00Тетовос.Нераште, освен објектите кои се наоѓаат на влез во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја