четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 24 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-24 09:002023-02-24 12:00Велесул. Илинденска, ул. 11ти Октомври, ул. Борис Трајковски, ул. 8-ми Септември
  2023-02-24 10:002023-02-24 12:00Кочаниул. Маршал Тито делот од Камел до Халк Банк
  2023-02-24 08:002023-02-24 10:00Кумановос.Табановце
  2023-02-24 08:302023-02-24 14:30Куманово ул.Страшко Симонов, Зелен пазар, Војо Карастојанов, Браќа Филиповиќ, Орце Николов, ЈНА, Вук Караџиќ, 3 МУБ - дел околу стар 1ви Мај, Пироќанска мала
  2023-02-24 08:302023-02-24 15:00ПрилепВо круг на фабрика Билјана
  2023-02-24 08:302023-02-24 12:00Скопје Аеродромул. Георги Димитров бр.23/2, ул. 14 Декември бр. 1 и бр.3, ул. Франк Харкорт Манинг, ул. Георги Димитров бр.66/2
  2023-02-24 09:302023-02-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровСЕМЕНИШТЕ
  2023-02-24 10:302023-02-24 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Франц Розман од бр.7 до бр.15
  2023-02-24 10:002023-02-24 12:30Тетовообјект за свадби пред влез во с.Брвеница
  2023-02-24 09:002023-02-24 11:00Тетоводел од град Тетово објекти кои се наоѓаат на пат кон с. Фалише
  2023-02-24 11:302023-02-24 14:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на излез од град кон с. Фалише
  2023-02-24 09:002023-02-24 14:00ТетовоВЕЈЦЕ, БОЗОВЦЕ, ВЕШАЛА, БРОДЕЦ, ХПП Вејачка Река
  2023-02-24 09:002023-02-24 15:00ШтипВрсаково, Сарчиево, Ескаватори и Солар Веј
  2023-02-24 10:002023-02-24 14:00ШтипС.ТАРИНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ