четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-23 08:00:002022-12-23 13:00:00Битоладел од ул. Булевар 1-ви Мај, поточно дуќаните од Ленски Мост до Сали Мост
  2022-12-23 08:30:132022-12-23 16:00:13Битоладел од корисците на ул. Прогрес и ул. Бистра, ул. Индустриска
  2022-12-23 09:00:002022-12-23 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-23 09:00:002022-12-23 15:00:00Гостивар ул.Балиндолска и дел од ул.И.Л.Рибар
  2022-12-23 09:00:002022-12-23 15:00:00Прилепул. Мукос, дел од ул. Марксова
  2022-12-23 08:30:002022-12-23 14:00:00Скопје Васил ГлавиновКАТЛАНОВО: Хантерс ДООЕЛ, Хантерс ДООЕЛ
  2022-12-23 09:00:002022-12-23 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Никиштане
  2022-12-23 09:00:002022-12-23 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Сарај улица 1 и улица 2
  2022-12-23 11:00:002022-12-23 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Владимир Каваев
  2022-12-23 11:00:002022-12-23 15:00:00Струмицас. Сарај, с. Гечерлија, с. Петралинци, с. Старо Балдовци, Хамзали, Рудник Огражден, с. Дрвош Индустриска зона Дабиле, Факултети

  НАЈНОВИ ВЕСТИ