недела, март 7, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-23 08:30:002020-10-23 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Кара Трифун , ул. Караџица во Пржино.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја