вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 23 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-23 07:00:002022-09-23 16:00:00БитолаПутурус, Мусинци, Мојно, Водовод Мојно, Црничани, Орле, Алинци, Маково и Рапеш
  2022-09-23 09:45:122022-09-23 13:15:12ВелесБАЊИЦА, Село Отиштино
  2022-09-23 09:00:532022-09-23 13:00:53Велесул. Јане Сандански, Коле Цветков, Јордан ХК Џинот и Делови од околната област
  2022-09-23 08:30:002022-09-23 09:00:00Гевгелијас.Негорци околу фабриката ДИЕМ Негорци
  2022-09-23 09:30:002022-09-23 14:00:00Кавадарциул. Орце Николов, дел од Едвард Кардељ
  2022-09-23 10:00:002022-09-23 16:00:00ОхридРЕСЕН - Компостара Ресен, с. Златари, с. Сопотско
  2022-09-23 10:00:002022-09-23 14:00:00Охридцело село Сливница
  2022-09-23 08:05:512022-09-23 16:00:51Прилепс. Никодин, манастир Никодин, с. Ракле и с. Топлица
  2022-09-23 09:30:002022-09-23 14:00:00ПрилепДОЛНЕНИ, с. Вранче, с. Бело Поле, с. Кутлешево
  2022-09-23 08:00:002022-09-23 12:00:00Скопје АеродромУл.Ѓорѓи Динката
  2022-09-23 12:00:002022-09-23 15:00:00Скопје АеродромДел од ул. Загребска
  2022-09-23 09:30:002022-09-23 11:30:00Скопје Васил Главиновул. Благоја Паровиќ до раскрсница со ул. Никола Малешевски, дел од ул. Роналд Реган, Детска Градинка Снежана
  2022-09-23 09:00:002022-09-23 15:30:00Скопје Васил Главиновс. Булачани, с. Црешево, с. Виниче, с. Страчинци
  2022-09-23 09:00:002022-09-23 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Хашка
  2022-09-23 09:00:002022-09-23 12:00:00Струга с.Отишани, с.Џепиште и граничен премин Џепиште
  2022-09-23 08:00:002022-09-23 16:00:00Тетовона излез од Брвеница, раскрсница за Челопек и Радиовце
  2022-09-23 09:00:002022-09-23 14:00:00ТетовоВодна Пумпа Порој
  2022-09-23 09:00:002022-09-23 13:00:00Тетоводел од ул.Благоја Тоска, објектите позади Еколог по кејот на река Пена. Ул. Ленин
  2022-09-23 10:00:002022-09-23 12:30:00ТетовоПОРОЈ, сепарација Микели

  НАЈНОВИ ВЕСТИ