четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 23.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 23.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-23 10:002024-02-23 14:00ВелесОМОРАНИ: Населба Васил Антевски Дрен
  2024-02-23 06:002024-02-23 08:00Гостиварс.Речане, с.Ново Село, с.Сретково, с.Церово, асфалтни бази-каменоломи на регионален пат ГВ-КИ.
  2024-02-23 09:002024-02-23 10:00Гостиварул.Никола Парапунов-населба Млаки кај поштата.
  2024-02-23 10:002024-02-23 15:00КавадарциНЕГОТИНО: Пепелиште, Криволак и место викано Криволачки Лаки
  2024-02-23 10:002024-02-23 12:00Кочаниул. Сремска, ул. Роза Петрова, ул. 1-ви Мај, ул. Павлина Вељанова
  2024-02-23 09:302024-02-23 14:00Кочаниул. Роза Петрова на делот со раскрсницата со ул. Павлина Вељанова
  2024-02-23 07:302024-02-23 14:00Кумановонас.Железничка Станица, делот околу Железниката станица, ул.11-ти Октомври.

  Прекин од 07.30ч до 08.00ч и од 13.30 до 14.00ч кај корисници ул.Ибе Паликуќа, Диво Насеље бараки, бензинска Лук Оил на автопат, бензинска Трготим, дел од ул.Индустриска, дел од ул.11-ти Октомври од Автопат до железничка пруга, нас.Железничка Станица, с.Черкезе
  2024-02-23 09:302024-02-23 16:00Прилепс.Борино, с.Селце
  2024-02-23 10:102024-02-23 12:12Скопје Ѓорче ПетровКуќите околу паркингот на ЈСП на бул.Партизански Одреди
  2024-02-23 09:002024-02-23 13:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Стрезовска од 20 до 32 ( парни броеви), ул.Стрезовска од 62 до 70 ( парни броеви), ул.Леринска од 101 до 107 ( непарни броеви), ул.Стрезовска од 53 до 59 ( непарни броеви), Германска Амбасада, Фирма „Ладење“ , ул.Леринска од бр.53 до бр.70
  2024-02-23 09:302024-02-23 14:00Струмицас.Василево- од училиштето кон ресторан Мис Стон
  2024-02-23 08:302024-02-23 14:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во населба Горна Чаршија
  2024-02-23 10:002024-02-23 12:30Штипс. САРЧИЕВО, ЕСКАВАТОРИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ