недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 22 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 22 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-22 08:302023-09-22 13:00БитолаДел од ул.Крстин Чулаковски - Кичо, ул.Паца Мирчева, ул.Митре Врчковски
  2023-09-22 08:002023-09-22 12:00ГевгелијаПумпна станица Дерибаш, Базни станици Дуб ( А1 и Мобимак ), Хотел ЕВН (Бучим ), Граничен премин Ст.Дојран, Бензинска станица Шимов, Хотел Хит,Зграда Гранит и околните потрошувачи, како и потрошувачите на улица 1-ви Мај, Пролетерска, 4-ти Јули и Крсте Мисирков
  2023-09-22 09:002023-09-22 15:00Гостиварул. Беличица
  2023-09-22 10:002023-09-22 14:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА - ул. Партизанска и околината
  2023-09-22 07:302023-09-22 16:00Кратовос.Љубинци, с.Ранковци, с.Радибуш, с.Криви Камен, с.Опила и нас.Бабунци.
  2023-09-22 09:002023-09-22 15:00Охриддел од ул.Сирма Војвода (објектите позади Градската болница)
  2023-09-22 09:302023-09-22 13:30Прилепс. Витолиште, Репетитори на Пантеле, с.Бешиште, с.Грдаешница, с.Будимирци, с.Зовиќ, с.Чаниште, с.Крушејца, фирми Арини Фешн, с.Крушејца
  2023-09-22 09:002023-09-22 13:00Прилепул.Орде Чопела индустриски дел од Градот, фирми Корвин Стоун, фирма Стибера, Мегалит, Агро Ивест, Институт за Тутун, Гробишта Песиобрци,с.Долнени,с.Црнилиште,с.Ропотово,с.Секирци,с.Сарандиново,с.Дебреште,с.Вранчес.Сенокос,.сДреновци,с.Десово,с.Браилово, Репетитори од А1 и Т Мобиле во општина Долнени
  2023-09-22 09:002023-09-22 11:00Скопје Аеродромдел од ул.Серска, дел од ул.Востаничка
  2023-09-22 12:002023-09-22 15:00Скопје Аеродромдел од ул.Невена Георгиева Дуња
  2023-09-22 08:002023-09-22 10:00Скопје Васил ГлавиновУл. Роналд Реган од бр 4 до бр 20, Ул Благоја Паровиќ од бр 4 до бр 20
  2023-09-22 10:102023-09-22 15:10Струга с.Жировница, с.Видуше и с.Болетин
  2023-09-22 10:002023-09-22 12:00Струмицас. Дрвош, дел од индустриска зона Дабиле (ТС Елпи), Институт за памук, ТС Четворка, Петралинци, Сарај, Гечерлија, Чанаклија, Старо Балдовци, Хамзали, Агролозар Далвина, Рудник Огражден пат за Берово
  2023-09-22 08:002023-09-22 15:00СтрумицаЦело с. Градско Балдовци и КИПО-Сепарација
  2023-09-22 09:002023-09-22 14:00Тетовос.Непроштено, освен објектите што се на патот Тетово - Јажинце, с.Лешок, објекти кои се наоѓаат на влезот од кај с.Непроштено, објектите на Призма,Млин, Ацо Кафана
  2023-09-22 10:002023-09-22 15:00ШтипДЕЛ ОД С.КАРБИНЦИ, ДЕЛОТ ПРЕКУ МОСТОТ КОН ПРОДАВНИЦА АНЧО И КОН ЛИВИНИЦА ИДЕАЛ
  2023-09-22 10:002023-09-22 13:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - С. АНЗАБЕГОВО, МАГРО, ОПИТНО, ОРАНЖЕРИИ КАЈ ПЕШИРОВО, АВИО ПУНКТ ПЕШИРОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ