сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-22 08:20:002022-07-22 09:30:00БитолаТС: Бензинска пумпа Пелагонија Петрол, Шикле, Петља, ХМС Стрежево, Складиште Макпетрол и Ф-ка за сточна храна
  2022-07-22 06:00:532022-07-22 08:00:53ВелесКаменолом Миса -Гроод, дел од улиците Алексо Демнивски-Бауман, АСНОМ, Велес, Тодорчне Николовски, мв Југотутун и мв Калина Чешма
  2022-07-22 08:00:002022-07-22 14:00:00Гевгелијас.Ума
  2022-07-22 09:30:002022-07-22 15:00:00Гостиварс.Здуње ( кај Декон)

  краткотрен прекин во: с.Дебреше, с.Врапчиште, с.Зубовце, с.Топлица
  2022-07-22 09:00:002022-07-22 11:00:00Гостиварс.Чегране
  2022-07-22 08:30:002022-07-22 10:30:00КавадарциНЕГОТИНО: с.Пепелиште, с. Криволак, с.Ц.Брегови, с.Кукуричани
  2022-07-22 08:45:002022-07-22 14:30:00Кратоводел од с.Огут.
  2022-07-22 08:00:002022-07-22 14:00:00Кратоводел од с.Железница. (корисниците покрај главен пат на излез кон Кратово).
  2022-07-22 07:00:002022-07-22 07:30:00КумановоПЧИЊА: без напојување со електрична енергија ќе останат корисниците од Биљановце, Студена бара, Пчиња, Вакв, Винце, Новине, Краста викендице, Ново село, Краста Маврово, Каменолом, Пчиња млин, Ѓубриште, Метал прес, Бабин дол
  2022-07-22 08:00:002022-07-22 10:00:00Кумановоул.Бајрам Шабани
  2022-07-22 06:00:002022-07-22 14:00:00Скопје Аеродромс.Алдинци, дом Китка, дом каражица, Преслап, Мала река Принцес, Викенд нас. Мала река, с. Црвена Вода, с. викенд населба Црвена Вода, с. Палиград
  2022-07-22 08:00:002022-07-22 12:00:00Скопје АеродромУСЈЕ: Стаклара
  2022-07-22 06:00:002022-07-22 10:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Спортска сала Илинден, Халк Банка, Пилана Три Мил, Дел од улица 19, Улица 23, Улица 21
  2022-07-22 10:00:002022-07-22 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Александар Македонски, ул.Кадињача, ул.Андреја Папрадишки
  2022-07-22 09:00:002022-07-22 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСело Бразда, кај обиколница
  2022-07-22 09:00:002022-07-22 15:00:00Тетоводел од ул. Борче Кочовски
  2022-07-22 09:00:002022-07-22 15:00:00Тетовоулица 142 ,Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ