понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 22 01 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-01-22 09:00:002021-01-22 14:00:00ДелчевоДел од село Митрашинци
  2021-01-22 12:00:432021-01-22 14:00:43КочаниПРОБИШТИП: дел од улиците: Кочо Рацин, Плавица, 3ти Април, Маричанска населба, Пат за Марчино
  2021-01-22 10:00:162021-01-22 12:00:16КочаниПРОБИШТИП: с.Плешанци
  2021-01-22 14:00:382021-01-22 16:00:38КочаниПРОБИШТИП: Здравен Дом Пробиштип, Дел од улиците во близина на Здравен Дом: Никола Карев, 8ми Септември, Кочо Рацин
  2021-01-22 08:30:002021-01-22 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од с. Конопница, месност Штала
  2021-01-22 09:00:002021-01-22 12:00:00Охридс.Велгошти дел од улица Вис, дел околу црква Св.Димитрија,
  2021-01-22 11:00:002021-01-22 13:00:00Скопје Аеродромс.Долно Соње - дел од ул.12
  2021-01-22 09:00:002021-01-22 11:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Малешевска - 1
  2021-01-22 08:00:002021-01-22 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул. Кемал Сејфула во близина на Пошта Чаир, објект на Пошта Чаир и Телеком, ул.Џон Кенеди во близина на Пошта Чаир
  2021-01-22 10:30:002021-01-22 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Букурешка од бр.97 до бр.115 и ул.Прашка од бр.44 до бр.78
  2021-01-22 09:00:002021-01-22 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле под улица 1
  2021-01-22 10:00:002021-01-22 14:00:00СтрумицаДел од улица Никола Карев, Дел од улица Кирил и Методиј, Дел од улица 5-ти Ноември, Дел од улица Стив Наумов
  2021-01-22 11:00:002021-01-22 14:00:00Тетовос.Одри, с.Глоѓи, с.Јелошник, с.Првце, с.Доброште, с.Пршовце

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја