четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-21 11:30:002022-10-21 13:30:00БитолаТС: :с. Бабино, Базерник, Боишта, Церово, Доленци, г. Илино, м. Илино, ман. Илино, Мренога, Слоестница, Вирово, Железнец, Жван, ХПП Кушница, ХПП г. Илино, ХПП Вирово, Акваленд, Гранит, Каменолом, космофон Доленци Ниол Трејд, Зенго, МХЕ Слоештница, и МХЕ Бабино
  2022-10-21 09:35:002022-10-21 11:30:00БитолаБабино, Базерник, Боиште, Церово, Боиште м. и г. Илино, Мренога, Слоештница, Вирово, Железнец, Жван, ХПП-Кушница Вирово г. Илино, Акваленд, Тоби Транс, Гранит, Каменолом, Космофон Доленци, Ниол Трејд, Зенго, Водовод Сопотница, МХЕ-Бабино Слоештница, Реш. Воденица, Сопотница 1и 2, Рудничка колонија, Рудник -управа
  2022-10-21 09:00:002022-10-21 14:00:00Битолас. Лесково, Манастир Добромирево, Манастир Св. Јован, Манастир Св. Илија Лесково
  2022-10-21 09:30:002022-10-21 10:00:00КочаниФотонапонска централа кај м.в Маџирски Ниви
  2022-10-21 10:00:002022-10-21 10:30:00Кочанимагацин на Руен Облоги (Магнолија) во Мало Стопанство
  2022-10-21 10:30:002022-10-21 11:00:00КочаниСтанбени згради кај Трговскиот центар и околни објекти, Управа Водостопанство Брегалница, Камел и објекти околу триаголникот, ул. Стево Теодосиевски, нас. Стришани, ул. Страшо Ербапче (дел), ул. Димитар Влахов
  2022-10-21 13:00:002022-10-21 13:30:00КочаниМотел Градче, м.в Пашаџиково кај Шумска куќа, СРЦ Пониква, реонот кај Градски парк, зграда на Општина Кочани и околни објекти, Комерцијална Банка, Тинекс, нас.Бовчалук
  2022-10-21 14:30:002022-10-21 15:00:00Кочаниобјект на Пејпер Мил
  2022-10-21 09:00:002022-10-21 13:30:00Кочанидел од ул. Бел Камен кај м.в Варница, ул. Страшо Ербапче- Белско маало
  2022-10-21 09:00:002022-10-21 10:00:00ПрилепГрадски пазар Пазар Прилеп, ул.Херој Карпош, Земјоделска аптека, реон кај новата Катна гаража покрај река
  2022-10-21 09:00:002022-10-21 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Љупчо Зафиров Орлов
  2022-10-21 09:30:002022-10-21 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Градска болница 8-ми Септември
  2022-10-21 09:00:002022-10-21 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровНОВО СЕЛО: дел од корисниците на ул.4,Ново Село
  2022-10-21 09:30:002022-10-21 14:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат на влез во село, на сред село, над Џамијата и во т.н македонско маало
  2022-10-21 08:00:002022-10-21 16:00:00Тетовос.Фалише и Евроком на влез во селото
  2022-10-21 10:00:002022-10-21 12:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во Новата Стоковна (дел од ул.Дервиш Цара и Илинденска)
  2022-10-21 08:00:002022-10-21 17:00:00ШтипС.РАДАЊЕ, МИТЕ ТАШКОВ, МЛИН РАДАЊЕ, ГАБЕР И ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ