петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 21 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-21 07:302023-07-21 14:00Гостивардел од ул.ЈНА -област после бензиска и кон р.Вардар
  2023-07-21 09:002023-07-21 16:00Гостиварс.Маврово-област кај пат за Галичник
  2023-07-21 06:002023-07-21 11:00Кавадарцидел од с. Дабниште
  2023-07-21 07:002023-07-21 12:30Кочанис.Грдовци делот околу патот за с.Мојанци
  2023-07-21 07:002023-07-21 15:00Кратовос.Којково, с.Емирица
  2023-07-21 07:002023-07-21 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: Рудник Тораница
  2023-07-21 09:002023-07-21 13:30Кумановодел од корисници од Долно Којнаре - Земјоделско школо
  2023-07-21 07:152023-07-21 13:30ПрилепБЕЛУШИНО: с.Селце, с.Борино, с.Белушино
  2023-07-21 07:002023-07-21 11:00СтругаГОРНО КОСОВРАСТИ: Долно Косоврасти, Горно Косоврасти, Каменолом Гипсара, Дукас Сепарација, Тани Импекс
  2023-07-21 06:002023-07-21 07:00Штипдел од индустриските објекти на ул.Железничка (Модна Конфекција ТИ-СТАЈЛ, МАТИВА, КОБАЦ), Два ојекти за домување на ул.Гоце Делчев бр.209, во склоп на комплекс АКТИВА, Сообраќајна полиција, Индустриски објект БРЕЗА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ