четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 20 10 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 20 10 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-10-20 08:402023-10-20 14:30Битолас.Маловиште, Рибник Маловиште
  2023-10-20 13:002023-10-20 15:00Гевгелијасело Стојаково и Селемли
  2023-10-20 09:002023-10-20 14:00ГевгелијаКазандол, Дедели,Чалакли, Собри, Прстен, Дурутли, Куртамзали, Башибос и сите други корисници во околината на овие села
  2023-10-20 09:002023-10-20 11:00Гостивардел од с.Речане
  2023-10-20 10:302023-10-20 12:00ПрилепДебреште, Саждево, Јакреново, Белушино
  2023-10-20 12:002023-10-20 13:30ПрилепНовоселани, Лажани, Заполжани, Бело Поле, Вранче
  2023-10-20 08:302023-10-20 11:00ПрилепЦел реон Општина Долнени, с.Мажучиште, ул.Орде Чопела, Агро Инвест, Корвин Стоун ,Стибера, с.Црнилиште, с.Ропотов, с.Дебреште, с.Лажани, с.Вранче, с.Дреновци, Репетитори од Т Мобиле и А1, с.Сенокос
  2023-10-20 09:002023-10-20 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Дамаска
  2023-10-20 09:002023-10-20 14:00ТетовоРАОТИНЦЕ, КОПАНЦЕ, ТУДЕНЦЕ
  2023-10-20 09:002023-10-20 14:30Тетоводел од село Челопек, пат кон гробишта
  2023-10-20 08:002023-10-20 10:00Тетоводел од ул. Благоја Тоска наспроти касарна

  НАЈНОВИ ВЕСТИ