среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-20 07:00:002021-08-20 10:00:00Битолаул. Јосив Христовски и ул. Боривоје Радосавлевич
  2021-08-20 10:00:002021-08-20 15:00:00Гостиварс.Леуново.
  2021-08-20 09:30:002021-08-20 12:00:00ГостиварГОСТИВАР: дел од с.Здуње.
  2021-08-20 10:00:002021-08-20 12:00:00КавадарциБрушани, Дабниште, Ресава, Бегниште, Кошани, Дреново, Раец, Фариш, Добротино, Шешково, и Праведник.
  2021-08-20 10:00:002021-08-20 12:00:00КавадарциТрстеник, Камен Дол, Дебриште, Мрзен, Шивец.
  2021-08-20 09:00:002021-08-20 12:30:00КочаниПРОБИШТИП: с. Јамиште и с.Зелени Град, с. Злетово - Горно маало и околу црквата, хидроцентрали на река Злетовица.
  2021-08-20 08:30:002021-08-20 14:00:00КумановоАГИНО СЕЛО: дел од корисниците во с.Романовце , Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце, Железничка Станица Романовце, Брзак и Агино Село.
  2021-08-20 07:50:002021-08-20 13:00:00ОхридРЕСЕН: Гран.премин Стење, А1 Стење, Мобимак Стење, с.Коњско. Поранешен хотел Царина, Царина, Млин Царина, с.Лескоец, предаватели на врв Томорос, с.Стење, Војска Стење, Пумпи Стење, фабрика Стење, црква Стење.
  2021-08-20 08:30:002021-08-20 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Димитрие Чуповски, дел од ул.Методија Патчев бр.34,36,38,40.
  2021-08-20 11:00:002021-08-20 13:00:00Скопје Васил ГлавиновБУНАРЏИК: фабрика Кемет Електроникс.
  2021-08-20 09:05:002021-08-20 11:00:00Скопје Васил ГлавиновГРУШИНО цело село, БУЈКОВЦИ цело село, АЈВАТОВЦИ цело село, БУЧИНЦИ цело село, БУНАРЏИК цело село, МРШЕВЦИ цело село.
  2021-08-20 08:30:002021-08-20 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Долно и Горно Свиларе.
  2021-08-20 09:30:002021-08-20 13:00:00Струмицас. Дорломбос и с. Орманли
  2021-08-20 10:00:002021-08-20 13:00:00ТетовоТЕТОВО: Дел од ул. К Р Дрнц во близина на кружниот тек за Попова Шапка.
  2021-08-20 09:00:002021-08-20 13:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од с. Брвеница од центарот према с. Д.Седларце.
  2021-08-20 08:08:002021-08-20 15:00:00Тетоводел од с.Радиовце, објекти кои се наоѓаат во близина на поштата. дел од с.Жеровјане, објекти кои се кај автопатот, во близина на бензинската пумпа Годинг Петрол.
  2021-08-20 09:00:002021-08-20 15:00:00ШтипНОВ КАРАОРМАН, БЛАГОВО.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја