понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 20 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-20 08:002023-01-20 14:00КумановоЦрнотравска, Крсте Мисирков, 11-ти Ноември, Никола Вапцаров, Босанска, Шумадинска, Јоско Илиевски
  2023-01-20 11:002023-01-20 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Чардак и корисниците на ул. Александар Урдаревски од раскрсницата со патот за с. Бразда, до првата раскрсница со патот за с. Голиово
  2023-01-20 09:002023-01-20 12:00Скопје Ѓорче ПетровДел од улица Манчу Матак
  2023-01-20 10:002023-01-20 15:00Скопје Васил Главиновдел од ул. Иван Манолев, дел од ул. Рокомија, дел од ул. Александар Турунџов

  НАЈНОВИ ВЕСТИ