понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-19 09:002023-05-19 13:00Битолаул.Бул-1-ви мај, ул.Драгорска, ул.7-ма бригада
  2023-05-19 08:302023-05-19 10:30Битолаул.Кирил и Методиј, ул.Виенска, ул.Широк Сокак, ул.11 Октомври, ул.Белградска
  2023-05-19 09:002023-05-19 11:00Битоладел од 4-ти Ноември и Солунска (Делот кај Стокомак и раскрсницата 4-ти Ноември со Солунска)
  2023-05-19 08:302023-05-19 11:00Велесдел од ул. Костурска надолу
  2023-05-19 08:502023-05-19 13:00Гевгелијасело Ѓавото, Бунарски систем Ѓавото (ЈПКД Богданци), Баџо Ѓавото и Препумна станица Спас за Дојранско езеро
  2023-05-19 08:452023-05-19 12:30Гостивардел од ул.Сретко Крстевски, ул.Светозар Пепоски, нас.7 Зона (покрај каналот), ул.Илинденска (спроти средното техничко училиште и на излез од Гостивар)
  2023-05-19 08:002023-05-19 17:00Кавадарцис. Фариш и место викано река Раец
  2023-05-19 09:002023-05-19 12:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Ванчо Трајков, дел од ул.Миро Барага кај станбената зграда во нас.Пробиштип
  2023-05-19 07:452023-05-19 12:00КочаниВИНИЦА: објект на фирма Ирибов МК на влезот во Виница
  2023-05-19 07:452023-05-19 12:00Кочанис.Облешево, делот од селото позади Општинската зграда кон пругата
  2023-05-19 08:002023-05-19 15:00Кратоводел од с.Гиновци, Милутинци, Ветуница, Отошница, Гулинци, Станча, Пклиште, Герман и Нерав.
  2023-05-19 08:302023-05-19 14:30Кумановодел од корисниците од Здравствен дом, ул.Гоце Делчев, Вардарска, Борис Кидриќ, Пробиштипска, Јусеин Јусеини
  2023-05-19 09:302023-05-19 14:30Прилепс.Витолиште,с.Бешиште,Репетитори Пантеле, с.Градешница, с.Зовиќ, с.Будимрци, с.Градешница
  2023-05-19 09:002023-05-19 12:00ПрилепДел од ул. Борка Стефаноски, Дел од ул. Александар Спиркоски Џемо
  2023-05-19 09:002023-05-19 15:00Прилепул.Борка Талески- дел ( од кај ДАМРО до раскрсницата кај Чкатра), ул.Прохор Пчински
  2023-05-19 09:302023-05-19 14:00Прилепс.Тројкрсти, с.Чепигово, с.Загорани, с.Веселчани
  2023-05-19 14:002023-05-19 15:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул.Славка Динкова (кај школото и градинката), дел од ул.Иван Хаџиниколов (кај школото и градинката)
  2023-05-19 07:152023-05-19 15:30Скопје Васил Главиновул. Методија Митевски зграда бр.9 бр.10,бр.13, ул.Никола Малешевски-цела, Дел од Бул.Македонска Косовска Бригада- Бензинската Макпетрол и куќите позади неа, Дел од Бул.Втора Македонска Бригада-патот од раскрсницата кај Вива Фреш кај сервис Џеват и околните куќи, Балкански Универзитет, ТС Унион Инвест, ул.Аугуст Цезарец зграда бр.1 и бр.5, Дел од населба Топанско Поле
  2023-05-19 10:002023-05-19 15:30Стругаулиците 1-ви Мај, ул.Црни Дрим и дел од улицата Ѓорѓи Ѓоргон во Струга
  2023-05-19 08:002023-05-19 11:00Струмицаул. Ѓорѓи Трајков
  2023-05-19 09:002023-05-19 13:00Тетоводел од населбата Клукова кај Даут Бош

  НАЈНОВИ ВЕСТИ