четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 19 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-19 09:00:002021-03-19 13:00:0010 Скопје Аеродромс.Долно Лисиче, ул.1
  2021-03-19 10:00:002021-03-19 15:00:0011 Тетоводел од с. Старо Село
  2021-03-19 10:30:002021-03-19 11:30:0012 Охриддел од ул. Дејан Војвода
  2021-03-19 10:00:002021-03-19 11:00:0012 Охриддел од населба Рамне
  2021-03-19 09:00:002021-03-19 15:00:0013 Битолас. Меџитлија, Битола
  2021-03-19 09:30:002021-03-19 15:30:0014 Прилепдел од село Црнилиште
  2021-03-19 09:30:002021-03-19 11:30:0016 КумановоРежановце
  2021-03-19 09:00:002021-03-19 10:00:0017 Штипдел од нас. Сутлак
  2021-03-19 10:30:002021-03-19 14:30:0017 Штипул. Сане Ѓорѓиев
  2021-03-19 10:00:002021-03-19 13:00:0017 ШтипШАШАВАРЛИЈА, КОШЕВО, ПОЧИВАЛО, НИКОМАН, КАЛАПЕТРОВЦИ, ПУМПИ ШАШАВАРЛИЈА
  2021-03-19 10:00:002021-03-19 13:00:0017 Штипреон Лакавица, 20-ти Километар, Суво Грло,Трајч Костов, Еуро Лозар, Горачино, сепарација Никоманец, Лесковица, Козарник, Брест, Космофон(А1), Мобимак Серта, Пиперево, Гарван, Скоруша, Загорци
  2021-03-19 09:30:002021-03-19 14:30:0018 Струмицас. Хамзали, винарија Далвина, оранжерии Хамзали и манастир Хамзали, с. Чанаклија, дел од Климет Охридски, транзитен пат (модно студио Емили) с. Дрвош, рудник неметали Огражден и репетитори Огражден, с. Сарај, Магацина на “Четворка“ на ул. Гоце Делчев на излез кон с. Дабиле, универзитет Гоце Делчев, кампус Струмица (Агроефодија), дел индустриската зона на влез од с. Дабиле, с. Петралинци и објектот на Гама дизајн, с. Гечерлија, с. Старо Балдовци
  2021-03-19 11:00:002021-03-19 13:00:0021 Кичевобензиска Макпетрол
  2021-03-19 09:00:002021-03-19 15:00:0022 Стругам. в. Суво поле, кратки прекини ќе имаат потрошувачите на с.Ташмаруништа, дел од потрошувачите на с.Добовјани, Рибник Локман, Бел Грозд, Лабуништа Ќанија
  2021-03-19 10:00:412021-03-19 14:00:4130 Кочаниобјект на Механизација - Видовиште во с.Видовиште, с.Теранци
  2021-03-19 08:35:002021-03-19 14:00:0032 ДелчевоТодоровци, маало Колашки
  2021-03-19 10:00:002021-03-19 12:00:0039 Скопје Ѓорче Петровс.Арнакија, Буковиќ, Семениште и Чајлане
  2021-03-19 09:00:002021-03-19 15:00:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Дамаска
  2021-03-19 08:00:002021-03-19 15:00:0039 Скопје Ѓорче Петровс. Глумово, Шишево, Матка, Адријус, Тиамо

  НАЈНОВИ ВЕСТИ