вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 12 2020

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2020-12-18 09:00:002020-12-18 12:00:00310 Скопје Аеродромвикенд нас. Маркова Сушица
  2020-12-18 10:00:002020-12-18 11:00:00112 Охриддел од с. Косел
  2020-12-18 09:30:002020-12-18 15:30:00614 Прилепс. Врбјани, с. Славеј, Пумпи Славеј, с. Големо Коњари, Везе Шари, с. Славеј, Агенција за Разузанавање, с. Славеј
  2020-12-18 10:00:002020-12-18 13:00:00315 Велесдел од Славко Давчев, Прохор Пчињски, дел од Стеван Богоев, Јовче Тикваров, дел од Јордан Џурнов, Коле Цветков
  2020-12-18 08:00:002020-12-18 10:00:00216 Кумановоул. Тоде Мендол, ул. Војо Карастојанов, ул. Браќа Филиповиќ, ул. Павле Станоев, ул. Вук Караџиќ (школо Вук Караџиќ и Наум Фрешери
  2020-12-18 08:00:002020-12-18 12:00:00416 Кумановодел од корисниците на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада (Гостилница Дома, сендвичара Џипси, маркет Суперсрк, локал Тифани, Месара до локал Тифани, Железера Тамара-Дерм)
  2020-12-18 10:00:002020-12-18 14:00:00417 ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - НАСЕЛБА СОПОТСКИ ПАТ
  2020-12-18 10:00:002020-12-18 13:00:00317 ШтипДЕЛ ОД С. КАРБИНЦИ, ПОСЛЕ ПЛОШТАДОТ
  2020-12-18 08:30:002020-12-18 14:00:00621 Кичеводел од ул. Гоце Делчев
  2020-12-18 09:00:002020-12-18 14:30:00528 Гевгелијас.Миравци во централното подрачје (Околу Амбуланта и Центар )
  2020-12-18 09:00:002020-12-18 15:00:00638 Скопје Васил Главиновул. 8 (дел од улица 8, куќите после зградити на Унија Клуб) и ул.12
  2020-12-18 09:00:002020-12-18 12:00:00338 Скопје Васил ГлавиновНаселба Кочкови, Катлановска Бања, Населба Месна Река, С. Градманци
  2020-12-18 09:00:002020-12-18 14:00:00539 Скопје Ѓорче Петровс. Чардак, с. Бразда, с. Горно Оризари, с. Мирковци, с. Глуво, с. Голиово, Гранит каменолом

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја