понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-18 09:00:002022-03-18 13:00:00Битолас. Меџитлија, Битола
  2022-03-18 09:10:002022-03-18 12:00:00БитолаПетља, Шикле, Ф-ка за Сточна храна, Макпетрол Могила, ХМС до Макпетрол, Могила Пилана, Пелагонија Петрол, ЗИК Фарма.
  2022-03-18 09:00:002022-03-18 14:00:00Делчеводел од ул Кеј на Брегалница
  2022-03-18 09:00:002022-03-18 14:30:00КочаниВИНИЦА: објектите околу фирма Мебел-Ви на Беровски пат, фирма Мебел-Ви на Беровски пат во Индустрискииот дел на Виница
  2022-03-18 10:30:002022-03-18 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Македонски Револуционери (делот од детското игралиште до раскрсницата кај Тера маркет)
  2022-03-18 08:30:002022-03-18 14:30:00Кратовос.Туралево, дел од с.Туралево ( улицата на излез кон с.Тополовиќ).
  2022-03-18 08:30:002022-03-18 14:00:00Кратоводел од с.Ранковце (улицата од Полиција кон излез кон с.Герман).
  2022-03-18 10:30:002022-03-18 14:00:00Охридделот од населбата каде се вкрстуваат улица Мирка Гинов со улица 15-ти Корпус кај сервис Галеб и продавница Интерспорт, продавница за велосипеди и акумулатори Топла и сите локални продавници во овој дел
  2022-03-18 09:00:002022-03-18 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.1515 нас.Пинтија
  2022-03-18 07:50:002022-03-18 15:30:00Скопје Васил ГлавиновВИЗБЕГОВО: ул. Смилевска, ул. Индира Ганди, ул. Индира Ганди 31, ул. Индира Ганди 33 и ул. 3
  2022-03-18 12:00:002022-03-18 15:00:00Струмицадел од с.Турново кај школото
  2022-03-18 09:30:002022-03-18 15:00:00СтрумицаДва краткотрајни прекини околу 9 и 30 и околу 12:30 до 14:30: с.Раборци, викенд населба, погон Елас, репетитор Мак, радиодифузија, с.Мемешли и рудник Неметали Огражден с.Мемешли, Струмица Гас (кај надвозник) и полигонот с.Куклиш (кај Џови компани), с.Костурино, ГРАДСКО БАЛДОВЦИ: Погони: Дентина и мебел Ников, с.Три Води, ресторан Македонска куќа и репетитори Костурино, с.Попчево и дом за стари лица на Чамчифлик, с.Дорломбос и с.Орманли
  2022-03-18 10:00:002022-03-18 12:30:00ТетовоКОПАЧИН ДОЛ: горен дел од селото Копачин Дол

  НАЈНОВИ ВЕСТИ