вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 18 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 14:00:00БитолаТС:Манастир Добромирово, Манастир СВ Јован, Манастир СВ Илија-Лесково, и с. Лесково
  2022-02-18 08:30:002022-02-18 10:30:00БитолаПумпа Масалко, Шикле, Петља, Макпетрол склад с. Могила, ХМС до Макпетрол, дел од с. Могила, Ф-ка за добиточна храна с. Радобор, и ЗИК Фарма
  2022-02-18 07:30:002022-02-18 14:00:00ВелесРЕЧАНИ: ТС Прва Книга и два краткотрајни прекини
  на почетокот и крајот на планираниот прекин
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 15:30:00Гостивардел од ул.Илинденска- област кај стариот трговски
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 15:00:00Гостивардел од нас.Фазанерија
  2022-02-18 08:30:002022-02-18 15:30:00Кратоводел од с.Ранковце (улицата кај Полиција и Пожарна до излезот од селото кон Герман.)
  2022-02-18 08:00:002022-02-18 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Востаничка (од бр.60 до 84)
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 15:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од ул. Гутенбергова
  2022-02-18 08:00:002022-02-18 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Кратовска, дел од ул.Банско, дел од ул.Рилски Конгрес
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Миле Поп Јорданов и ул. Козле
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 16:00:00Стругадел од с.Враништа, дел кон пат за с.Долна Белица, кон ветеринарна Враништа и новата
  2022-02-18 09:30:002022-02-18 13:00:00Тетоводел од с.Глоѓи(училиштето)
  2022-02-18 09:30:002022-02-18 14:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам маркет кон Болница
  2022-02-18 09:15:002022-02-18 13:30:00Тетовоул. Христо Антевски, ул.Благоја Тоска ( од касарна кон градски пазар) и ул. Михајло Раичевиќ
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 15:00:00Тетоводел од с.Лешок
  2022-02-18 09:00:002022-02-18 11:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат кај новиот комплекс куќи МК, на патот за с.Фалише
  2022-02-18 10:00:002022-02-18 15:00:00ШтипГОРНО ТРОГЕРЦИ: С.ТРОГЕРЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ