петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-17 09:00:002021-12-17 15:00:00ВелесГрадско - дел од ул. Питу Гули, дел од ул. Гоце Делчев, дел од ул. 8-ми септември, ул. Александар Македонски
  2021-12-17 09:00:002021-12-17 09:30:00ВелесАлфа маркет, аптека на ул. Борис Трајковски бр. 3, зграда на ул. Борис Трајковски бр. 3
  2021-12-17 09:00:002021-12-17 15:00:00Гостивардел од с. Врапчиште - област кај стадионот кон топлица
  2021-12-17 11:30:002021-12-17 12:00:00ГостиварАвтопат Гостивар - Тетово, реон на с. Врапчиште (Кораб Мермер)
  2021-12-17 09:10:002021-12-17 10:30:00Гостивариндустриски капацитети кон премин Стража (Пелагонија, Прогрес 978, Јефута Инженеринг, Империјал каменолом), с. Речане, с. Церово, с. Сретково, с. Ново Село
  2021-12-17 11:00:002021-12-17 13:00:00Охриддел од село Косел, влезот на селото од страната на КОСТАЛ до севрис за коли Хундаи
  2021-12-17 09:30:002021-12-17 12:00:00ПрилепДел од ул. Киро Нацески Фетак, дел од ул. Зеленик, дел од ул. Браќа Бешироски, дел од ул. Киро Нацески Фетак, дел од ул. Тале Христов
  2021-12-17 08:00:002021-12-17 11:00:00Скопје Васил Главиновод кружниот тек с. Кадино кон бензиска пумпа Дади Компани, викенд населба Кадино, од кружниот тек с. Кадино кон пат за Миладиновци, од кружниот тек с. Кадино кон млин Кадино, кружниот тек с. Кадино, поголем дел од корисниците во с. Кадино.
  2021-12-17 09:00:002021-12-17 16:00:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од ул. Партизанска и дел од ул. 1-ви Мај
  2021-12-17 09:00:002021-12-17 14:00:00ТетовоЖЕЛИНО - објектот на Делфо Стоун, на излез од с. Желино
  2021-12-17 09:30:002021-12-17 11:30:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ДЕЛ ОД УЛИЦИ ПИТУ ГУЛИ, ОВЧЕПОЛСКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ