понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-17 09:002023-03-17 13:00Велесдел од ул. Киро Ќучук
  2023-03-17 10:002023-03-17 13:00ГостиварМАВРОВИ АНОВИ: населба Маврови Анови во близина на интернат Денче Дејаноски
  2023-03-17 08:002023-03-17 14:00Кратоводел од с.Конопница (корисниците покрај главен пат кај авто плацевите за коли и корисниците под пролетерски гаражи).
  2023-03-17 09:002023-03-17 14:00Кумановодел од с.Клечовце влез на село
  2023-03-17 07:302023-03-17 14:30Кумановокорисниците на ул. Бајрам Шабани
  2023-03-17 08:002023-03-17 12:00Прилепс.Мало Коњари, Марихуана Грин Медикал, Микросам, Еуро Лим, Бунари од Водовод
  2023-03-17 09:002023-03-17 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-17 09:002023-03-17 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Владимир Полежиновски
  2023-03-17 09:002023-03-17 14:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ: Ул. 13ти Август Охридски Договор од бр. 10 до бр. 28
  2023-03-17 09:002023-03-17 15:00ТетовоПРШОВЦЕ: дел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат покрај главниот пат кај КИПЕР маркет

  НАЈНОВИ ВЕСТИ