четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 17 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-17 08:002023-02-17 15:00БитолаДовлеџик мало стопанство, Ласдилник, Хлоринатор, Шикло, Вили Брусник 1и 2, с. Брусник и ТС Чифлик
  2023-02-17 09:152023-02-17 14:00Гостиварс. Сенокос, с. Градец (на влез од селото)
  2023-02-17 10:002023-02-17 15:00Гостиварс. Врапчиште ( влезот од селото)
  2023-02-17 09:002023-02-17 13:30ДелчевоКосово Дабје
  2023-02-17 09:002023-02-17 12:00Куманово корисниците од Викендици Линка, (дел околу продавница Брацо)
  2023-02-17 09:002023-02-17 15:30Охриддел од ул. Вангел Николоски, ул. 1ва Македонска Ударна Бригада (од раскрсница со ул. Питу Гули до Оранжерии), дел од ул. Питу Гули (од ординација Баткоски до Автобуска Станица Охрид)
  2023-02-17 09:002023-02-17 16:00Прилепул. Марксова
  2023-02-17 08:002023-02-17 13:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ - дел од ул. Антон Попов, објекти на Автоцентар АД, Здружение на возачи на град Скопје, ИНГ ЛУЛУ ДОО, МЗТ Агрома, Престиж Делукс ДОО
  2023-02-17 13:002023-02-17 15:00Скопје Васил Главиновдел од ул. Петар Манџуков
  2023-02-17 09:002023-02-17 11:00Скопје Ѓорче Петровулица Даскал Камче бр. 1А – влез 6 (последниот влез кон полициска станица Карпош)
  2023-02-17 11:002023-02-17 14:30Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Будимпештанска
  2023-02-17 09:002023-02-17 15:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците во околина на ул. Гиго Михајловски
  2023-02-17 09:302023-02-17 12:00Стругадел од жителите на село Мислешево
  2023-02-17 09:302023-02-17 14:30СтрумицаРАДОВИШ - ул. Питу Гули, дел од ул. Герас Цунев
  2023-02-17 10:002023-02-17 15:00СтрумицаДел од с. Старо Добрејци: од центар кон излез на с. Пиперево
  2023-02-17 09:152023-02-17 13:00Тетоводел од од ул. В.С. Бато бб до Тетекс Петрол
  2023-02-17 09:002023-02-17 13:00Тетоводел од с. Доброште
  2023-02-17 09:002023-02-17 14:00Тетовос. Брвеница, индустриски објекти кои се наоѓаат пред влез во селото (Цока, Фарук, сепарација Седларце, Брио, Вилсон, Школо, Антигона, Палфи, РадиоТетово), с. Долно Седларце, с. Брвеница, индустриски објекти во селото
  2023-02-17 09:002023-02-17 12:00Тетоводел од с. Јанчиште, објекти кои се наоѓаат на патот за с. Прељубиште
  2023-02-17 09:002023-02-17 15:00Тетовонаселба Станбена - дел
  2023-02-17 10:002023-02-17 13:00ШтипДЕЛ ОД С. КАРБИНЦИ, ОД НОВИОТ МОСТ УЛИЦАТА КОН САМОПОСЛУГАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ