сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 10 2020

   

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-16 08:00:002020-10-16 12:00:0010 Скопје Аеродромдел од с.Ракотинци (кај црквата)
  2020-10-16 12:00:002020-10-16 14:00:0010 Скопје Аеродромдел од г.Соње ул.2
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 15:00:0011 Тетовоул.117, делот позади Гимназијата, ул.Штипска, и дел од Пржова Бавча кон Гимназијата.
  2020-10-16 12:30:002020-10-16 14:30:0012 ОхридЛескоец 3.
  2020-10-16 10:00:002020-10-16 12:00:0012 Охридул. Караорман,ул. Илија Смически, с.Лескоец околу маркет Тамаро,околу пекара Антомос,ул.Рашанец
  2020-10-16 09:30:002020-10-16 15:00:0014 Прилепс.Долгаец,с.Маргари,Ман.Зрза,с.Зрзе
  2020-10-16 09:30:002020-10-16 15:30:0014 Прилепдел од село Црнилиште
  2020-10-16 08:00:002020-10-16 12:00:0015 ВелесБорис Трајковски бр.3
  2020-10-16 10:30:002020-10-16 12:00:0016 Кумановодел од с.Романовце,Брзак,Агино село,( Наплатна рампа Романовце,Имери млин,Мачја глава,Жел.станица Романовце,Имери млин,Романовце Самет )
  2020-10-16 08:00:002020-10-16 11:00:0016 Кумановоул.Бајрам Шабани, ул. Прозорска
  2020-10-16 10:00:002020-10-16 14:00:0017 Штипулица Септемвриска,делот од Данита Ник до Болница, и дел од ул.11-ти Октомври,делот во близина на болница
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 10:30:0019 Гостиварс.Сенокос
  2020-10-16 09:30:002020-10-16 15:00:0019 Гостивардел од с.Добридол- област после школото
  2020-10-16 09:15:002020-10-16 12:15:0019 Гостиварс. Здуње, с. Лешница, с. Долна Бањица, с.Горна Бањица , с.Сушица
  2020-10-16 08:30:002020-10-16 13:00:0019 Гостиварс.Добридол
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 13:00:0019 Гостивардел од с.Беловиште- област кај гробишта
  2020-10-16 10:00:002020-10-16 12:00:0021 Кичевос.Белица, с.Тажеска Река, с.Брезничка Река, с.Брезница Селиште Козји Дол Коломот и Капина
  2020-10-16 08:30:002020-10-16 11:00:0021 КичевоЗајас - Аљоско Маало, Зајас - Челиковци и дел од Горно Строгомиште
  2020-10-16 08:15:002020-10-16 14:30:0021 Кичеводел од нас.Иванидол и Крушино
  2020-10-16 09:30:002020-10-16 15:30:0022 Стругас.Бороец, дел
  2020-10-16 07:00:002020-10-16 16:00:0022 Стругас.Могорче, с.Гари, с.Лазарополе, с.Осој,с.Росоки, с.Тресонче, с.Скудрриње, бензиска Макпетрол, фабрика МЛ Гари
  2020-10-16 09:00:292020-10-16 15:00:2922 СтругаНико Нестор, Кесте Јон, Боро Калајџијески и Маршал Тито
  2020-10-16 10:00:352020-10-16 15:00:3522 Стругас.Подгорци, Општина Струга
  2020-10-16 09:30:002020-10-16 14:30:0030 КочаниЧЕШИНОВО, Фабрика за Ориз ЕКО ЗРНО, Рудници Опалит во с. Спанчево
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 12:00:0030 КочаниЧЕШИНОВО, с. Чифлик
  2020-10-16 08:00:002020-10-16 14:30:0035 Кратовос.Габар, с.Огут, с.Осиче, с.Метежево, с.Градец
  2020-10-16 07:30:002020-10-16 16:45:0035 Кратовос.Дурачка Река, Б'С, Калин Камен, с.Бс, с.Ќусино, с.Дренак
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 14:30:0039 Скопје Ѓорче Петровдел од село Мирковци, Школо во Сандево, Манастир Св. Илија, село Горњани, ХЕЦ Хидроинвест, село Бањани, село Чучер Сандево и околината
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 15:30:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Миладин Поповиќ и ул.Орце Николов.
  2020-10-16 09:00:002020-10-16 12:00:0039 Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глуво

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја