недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-16 08:00:002022-09-16 12:00:00влез во с. Негорци околу Фабриката ДИЕМ
  2022-09-16 09:25:002022-09-16 11:30:00БитолаКутретино и Суводол како и АБ Солар и Пумпи Мургашево
  2022-09-16 08:15:002022-09-16 15:00:00Битола корисниците на с. Лавци и дел од населбата Стрчин
  2022-09-16 11:30:002022-09-16 13:30:00БитолаСтругово, Загорче, Утово, Обедник и Смилево
  2022-09-16 07:00:132022-09-16 16:00:13Битоладел од извод Добромири, без напојување ќе бидат следниве села село Орле, Село Рапеш, с. Маково
  2022-09-16 09:10:142022-09-16 14:30:14ВелесСелата г. Чичево, Крушевуца и Подлес
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 16:00:00Гостиварул. Шуматоска
  2022-09-16 09:30:002022-09-16 13:00:00Гостиварул. Браќа Блажески
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 14:00:00Гостиварул. Беличица (област пред нас. Циглана)
  2022-09-16 11:00:002022-09-16 13:00:00КавадарциНЕГОТИНО - ул. Ставре Ставров, Мирче Ацев и дел од Маршал Тито
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 10:00:00КавадарциНЕГОТИНО - дел. ул. Индустриска, дел од 29-ти Ноември
  2022-09-16 08:30:002022-09-16 12:30:00Кочаниул. Д-р Николиќ (делот од улицата кај објект на Црвен крст), ул. Илинденска
  2022-09-16 08:00:002022-09-16 14:30:00Кумановокорисниците од с. Карабичане и с. Четирце.
  2022-09-16 08:00:002022-09-16 10:00:00ОхридСалон за мебел, фирма Оеми, стовариште Шумско Стопанство, индустриски објект во комплекс Слобода
  2022-09-16 08:00:002022-09-16 16:00:00Прилепс. Беловодица
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 13:30:00Прилепс. Мало Рувци
  2022-09-16 09:30:002022-09-16 13:30:00ПрилепБензиска станица Макпетрол Беровци, Крин производство
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 15:00:00Скопје АеродромМесто викано Селиште, пред општина Сопиште
  2022-09-16 08:30:002022-09-16 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО, ул. Шандор Петефи, дел од ул. Дарвинова, дел од ул. Томе Стефановски, дел од ул. Иван Хаџиниколов
  2022-09-16 12:00:002022-09-16 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСИНГЕЛИЌ, ул. Жегљане од бр, 1 до бр. 19
  2022-09-16 08:30:002022-09-16 11:00:00Скопје Васил Главиновул. Интернационални бригади објектите, Дојрана, Овалекс, АС-стил, Воќаркоп, Мегатехна, Аквалукс и семафорот на раскрсница помеѓу булевар Александар Македонски и 16-та Македонска бригада (главна раскрсница во Автокоманда), ул.517 до раскрсница со ул.519, целосно ул.Боро Тодоровиќ.
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровБРАЗДА, Корисниците околу Роломатик
  2022-09-16 08:00:002022-09-16 09:00:00Скопје Ѓорче ПетровОбјектот на Стил Железо ДООЕЛ, Момин Поток, Објектот на СИЗ Македонија ДООЕЛ АМЕРИТ, Момин Поток
  2022-09-16 10:00:002022-09-16 14:00:00Струмицадел од с. Босилово
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 15:00:00Струмицадел од с. Доброшинци кон с. Нова Маала
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 15:00:00ТетовоРОГАЧЕВО, ИГМ, Сурин, БП Јажинце и сите објекти кон граница кон Косово, СТАРО СЕЛО, с. ОРАШЈЕ, с. Јажинце
  2022-09-16 09:00:002022-09-16 14:30:00Тетоводел од град Тетово, објекти околу Веро, Спортска Сала, Автобуска, Пофикс, М. Пластика, Палма Мал
  2022-09-16 10:00:002022-09-16 14:00:00ШтипС. ДОЛНИ БАЛВАН

  НАЈНОВИ ВЕСТИ