четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-16 09:002023-06-16 15:00Гостивардел од нас.7ма зона и дел од нас. 8ма зона.
  2023-06-16 07:302023-06-16 16:00Кратовос.Отошница, с.Гулинци, с.Станча, с.П'клиште, с.Герман и с.Нерав.
  2023-06-16 08:002023-06-16 14:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: КОРИСНИЦИТЕ НА ВЛЕЗ ВО ГРАДОТ КРИВА ПАЛАНКА (КАМ МАРКЕТ И МИГОР НХ ДООЕЛ)
  2023-06-16 09:402023-06-16 11:30Кумановокорисниците од Бабин дол,Оли Оникс,Гробишта и дел околу градските гробишта
  2023-06-16 08:002023-06-16 15:00Кумановодел од корисниците на ул.Црнотравска и ул.Крсте Мисирков .
  2023-06-16 09:002023-06-16 16:00Прилепс. Белушино
  2023-06-16 12:302023-06-16 14:30ПрилепКРУШЕВО: Одморалиште Шула Мина, Скичајки терени Станич
  2023-06-16 09:002023-06-16 15:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул.Ѓорѓи Казепов
  2023-06-16 09:002023-06-16 14:30ТетовоТРЕБОШ, ПАЛАТИЦА, ОЗОРМИШТЕ
  2023-06-16 12:002023-06-16 14:00ТетовоМарбо Солар с.Челопек
  2023-06-16 09:302023-06-16 12:00Тетовокорисниците од с. Желино населба Матранч
  2023-06-16 09:002023-06-16 12:00Тетовоул.Вонвардарска, Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ