сабота, декември 10, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 16 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-16 08:00:002021-04-16 15:00:00Кичеводел од ул. Кукушка населба Горица
  2021-04-16 08:30:002021-04-16 13:00:00Скопје Васил Главиновдел од ул. 1506 Визбегово
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 11:00:00Прилепфирмите во Индустриска зона Металец - Тритекс, Донија, Мартекс, Стара Фурна итн.
  2021-04-16 08:00:002021-04-16 14:30:00Кратовос.Герман, с.Орашац, с.Нерав, с.Пклиште
  2021-04-16 08:30:002021-04-16 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: с.Глумово, Шишево и Матка
  2021-04-16 10:00:002021-04-16 14:00:00ШтипС.ДОЛНИ БАЛВАН
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 10:00:00ШтипС.КАРБИНЦИ, КОЗЈАК, РАДАЊЕ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА
  2021-04-16 08:00:002021-04-16 10:00:00Кумановоместо викано Стари Лозја и ВИП - репетитори
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 14:30:00КумановоУл.Титова Митровачка, Ул.Никшичка и Ул.Тоде Думба
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: сервис АМ Церт - Аутомакедонија на бул. Борис Трајковски, ул. Ѓорѓи Сугаре градинка Весели Цветови, ул. Ѓорѓи Сугаре бр. 4, 6, 8, 10
  2021-04-16 08:00:002021-04-16 14:00:00Кумановодел од корисниците на ул.Доне божинов , место Средорек , ( Вулканизер Раде , перална , механичарски работилници )
  2021-04-16 07:30:002021-04-16 13:00:00Скопје АеродромАлдинци, Мала Река, место викано Гумно, кај хотел/рибник Принц
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 15:00:00Гостиварс.Дебреше - област кај др.Јанко
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 15:00:00Стругадел од ул.Туристичка Струга и дел од новата населба позади Дијализа и околу новите згради на ТРИМ
  2021-04-16 09:45:002021-04-16 13:30:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.Црногорска кон пруга, дел од ул.Радушка, дел од ул.Атанас Иљоски, дел од ул.Борис Сарафов
  2021-04-16 08:40:002021-04-16 14:00:00ДелчевоСело Стамер
  2021-04-16 09:00:002021-04-16 12:00:00Скопје Аеродромдел од с.Долно Количани
  2021-04-16 11:00:002021-04-16 14:00:00Охридул.Радојца Новичиќ и дел кон м.в. Дебело Поле

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја