сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 16.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 16.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-16 09:302024-02-16 11:00Битолас.Новаци, с.Рибарци, ЗикПелагонија, Логоварди БГПП Логоварди 1, 2, 3 , ЗК Фарма Логоварди, Новаци Амбуланта, Новаци Манастирс.Новаци, с.Рибарци, ЗикПелагонија Логоварди БГПП Логоварди 1, 2, 3 , ЗК Фарма Логоварди, Новаци Амбуланта, Новаци Манастир
  2024-02-16 09:302024-02-16 13:00Велесдел од потрошувачите од место викано Трпезица над Штипски пат
  2024-02-16 10:002024-02-16 14:00ГевгелијаСмоквица и Милетково како и Каменолом Прдејци, Бензински пумпи РТ Смоквица, Ботаник, Пумпна станица Смоквица и Базна станици А1
  2024-02-16 09:002024-02-16 14:00Гостивармногу мал дел од с. Маврово (место викано Какачка река)
  2024-02-16 09:352024-02-16 13:00КавадарциДЕМИР КАПИЈА - Драчевица
  2024-02-16 08:402024-02-16 15:00Кичевоул. Ѓурѓејца .
  2024-02-16 07:302024-02-16 15:00Кратовос. Кркља, с. Жидилово, с. Узем, с. Костур, Гасификација во Жидилово и Граничен премин Деве Баир.
  2024-02-16 09:002024-02-16 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-16 09:002024-02-16 14:00Скопје Ѓорче ПетровКуќите околу пералната Smartwash на раскрсницата на бул.Илинден со бул.8-ми Септември, и бараките до ФДУ.
  2024-02-16 09:002024-02-16 15:00Скопје Ѓорче Петровоколина на пристапниот пат до манастирот СВ Архангел Михаил и поштата во с.Кучевиште.
  2024-02-16 09:002024-02-16 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во с.Буковиќ
  2024-02-16 09:202024-02-16 13:30Тетово дел од улиците Ѓорче Петров и Ѓоце Стојчевски
  2024-02-16 08:302024-02-16 14:30Тетовонаселба Горна Чаршија
  2024-02-16 10:002024-02-16 11:00Тетоводел од село Џепчиште кај млекара Алпи, дел од с.Непроштено, Ренова, с. Џепчиште, Сетоле, Отуње, Једоарце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ