четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 15.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 15.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-15 09:002023-12-15 11:30БитолаТС: с. Бач, Брод, Гермијан, Скочивир, Добровени, Сливица, Живојно, кула Гермијан, космофон Живојно, Викарди
  2023-12-15 08:002023-12-15 17:00Битолаобјектите на ул.Стара Чешма и дел од населба Горно Оризари.
  2023-12-15 09:002023-12-15 11:00БитолаТС: : с. Обедник, Смилево, Стругово, Утово, Загориче, Бинго Петрол, Шумско
  2023-12-15 09:002023-12-15 15:00БитолаБИСТРИЦА: Вилска Населба Бистрица
  2023-12-15 09:002023-12-15 17:00ВелесДурутовец, Чолошево
  2023-12-15 09:302023-12-15 14:00Велесул.Трајко Бошковски Тарцан
  2023-12-15 09:002023-12-15 12:00ГевгелијаСмоквица и Милетково
  2023-12-15 08:302023-12-15 14:30Кичевосело Грешница Македонски Брод
  2023-12-15 09:002023-12-15 14:00Кумановодел од корисниците на ул.Народна Револуција, ул.Пчињска и ул.Боро Чушкар.
  2023-12-15 08:302023-12-15 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел (од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески )
  2023-12-15 09:002023-12-15 14:30Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: Дел од Ул. 1558 од бр. 50 до бр. 60
  2023-12-15 09:002023-12-15 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Ловќенска број 21, 23, 25, 27 и околината
  2023-12-15 08:452023-12-15 14:45Тетоводел од град Тетово, објекти на Зик Ладилник и Зик Млекара

  НАЈНОВИ ВЕСТИ