среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-15 08:30:002021-10-15 15:00:00Битолаул. Девеани и Јорго Костовски
  2021-10-15 09:00:002021-10-15 14:00:00Велеспотрошувачи од с. Нежилово
  2021-10-15 13:20:002021-10-15 16:00:00Кичевосело Зајас Џума маало
  2021-10-15 09:00:002021-10-15 12:00:00Кичевосело Туин, Јагол, Бериково, село Жубрино, Аранѓел, Србица, Поповјани
  2021-10-15 08:30:002021-10-15 13:00:00КочаниНародна Банка и Централен регистар, дел од ул. Кеј на Револуцијата, дел од ул. Тодосија Паунов (од градското кино до кафана Два другара кај кружниот тек), Градско кино Бели мугри
  2021-10-15 08:00:002021-10-15 16:00:00Кратовос.Орашац, с.Пклиште, с.Станча, с.Герман, с.Нерав
  2021-10-15 08:00:002021-10-15 14:00:00Кумановоул.Ѓуро Пуцар Стари
  2021-10-15 09:50:002021-10-15 11:50:00Охридгостилница Панорама, фирма САБ, фирма Минкс, фабрика АСП, ул.15ти Корпус, ул.Ирина Гинова Мирка, ул.Александар Турунџев, објекти и фирми десно од фирма Адвајзори, ИВАН акумулатори, Сеј Пром и сите индустриски објекти наспроти Градски Гробишта, бензиска пумпа МАК ПЕТРОЛ кон Ресен
  2021-10-15 07:30:002021-10-15 13:30:00ПрилепКРУШЕВО: Фирма Еуро тек, Инен Декор, АМСМ кај с.Алданци
  2021-10-15 13:30:002021-10-15 15:30:00СтрумицаТритерол и Расадник (Просенички пат)
  2021-10-15 11:30:002021-10-15 13:30:00СтрумицаРОКО 2000, НАвипром, Фабрика Алмак, Стар Добрејци, Ново Добрејци Дел од Василево
  2021-10-15 09:00:002021-10-15 13:00:00Тетоводел од с.Челопек, објекти кои се наоѓаат кај полигонот пред мостот на р.Вардар
  2021-10-15 08:45:002021-10-15 15:00:00Тетоводел од ул.К.Р.Дрнц, ул.Браќа Миладинови над СВР, дел од ул.Штипска, ул.Призренска, ул.183,184 и 185, дел од ул.Цветан Димов, ул.146, ул.А.Ј.Журчин, дел од ул.Гостиварска, ул.Мурат Бафтијари, дел од ул.116 и Ѓорче Петров, ул.Питу Гули
  2021-10-15 09:00:002021-10-15 15:00:00Тетоводел од ул.Благоја Тоска кај Ајдучко Маало, ОУ Лирија, дел од бул.Илинденска, ул.Велешка, ул .Браќа Симовски, ул.Симо Тодоровски, ул.Гоце Делчев, ул.В.Симовски, објектите кај црква св.Никола, дел од ул.ЈНА во Ајдучко Маало, дел од ул.Т.Ц.Мерџан, ул.114, ул.Шарпланинска, Никола Карев, ул.Дервиш Цара

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја