недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-15 08:30:002022-07-15 15:00:00Битоласелата: Бач, Живојно, Брод, Гермијан, Скочивир, Сливица, Добровени и Космофон Живојно, Караула Гермијан, Викарди, Сепарација водостопанство Брод, Сточарска фарма старо село
  2022-07-15 09:30:002022-07-15 13:30:00Велесдел од потрошувачите на ул. Др. Панче Васков
  2022-07-15 06:00:002022-07-15 13:00:00Гостиварс.Церово и с.Сретково
  2022-07-15 09:30:002022-07-15 12:00:00Гостивардел од ул.Живко Брајкоски-Дутлок
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 14:00:00Делчеводел од ул.Маршал тито, дел од улица Солунска, казино Амбасадор
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 12:30:00КочаниОбјектот кај старо Амичи на ул. Стево Теодосиевски
  2022-07-15 08:00:002022-07-15 14:30:00Кратоводел од с.Железница( Корисниците покрај главниот пат за Кратово).
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 15:00:00Охриддел од с. Подмоље, Охрид.
  2022-07-15 08:30:002022-07-15 09:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Дел од зградата на ул. Џон Кенеди бр.27
  2022-07-15 08:25:002022-07-15 13:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Перо Наков - сите објекти во близина на ЛЕК Скопје Дооел
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 15:00:00Скопје Васил ГлавиновМИЛАДИНОВЦИ: дел од ул. 2, дел од ул. Миладиновци и дел од ул.5 и дел од ул.7 во Миладиновци
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Мирковци
  2022-07-15 10:00:002022-07-15 14:30:00Тетовоул.Страшо Пинџур
  2022-07-15 09:00:002022-07-15 15:00:00Тетовокорисници кои се наоѓаат кај стадионот, ул.Иво Лола Рибар, ул.144, ул.145, Бензиска пумпа Макпетрол, дуќани, згради кај ул.Благоја Тоска

  НАЈНОВИ ВЕСТИ