четврток, март 4, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 01 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 15 01 2021

  ПочетокКраjЧасовиКЕЦАдреса
  2021-01-15 10:00:002021-01-15 11:00:00110 Скопје Аеродромдел од ул. Улоф Палме (бр.11 до бр.15)
  2021-01-15 10:00:002021-01-15 13:00:00311 Тетоводел од ул. Вонвардарска
  2021-01-15 09:30:002021-01-15 12:30:00311 ТетовоМАЛА РЕЧИЦА, ГОЛЕМА РЕЧИЦА
  2021-01-15 10:00:002021-01-15 16:00:00612 ОхридМ.В.Дебело поле (од ул. Железничка десно)
  2021-01-15 13:30:002021-01-15 14:00:00116 КумановоЗелен рид, Васко Карангелески, Бабин дол, Лесковачка, (Трафостаници - Ловечки дом, Махагони, гробишта, Екстра меин, Џино,кланица, Топ Спин, Брзи Комерц, Куљар, Филанд, Причистителна станица Доброшане, Интершпед, кејп Поинт, Оли Оникс, Нико Шус)
  2021-01-15 09:00:002021-01-15 09:30:00016 КумановоБез ее ке бидат Зелен рид, Васко Карангелески, Бабин дол, Лесковачка,(Трафостаници - Ловечки дом, Махагони, гробишта, Екстра меин, Џино, кланица, Топ Спин, Брзи Комерц, Куљар,Филанд, Причистителна станица Доброшане, Интершпед, кејп Поинт, Оли Оникс, Нико Шус)
  2021-01-15 10:00:002021-01-15 15:00:00518 Струмицас.Старо Добрејци - дел
  2021-01-15 08:30:002021-01-15 14:00:00632 Делчеводел од ул-те Солунска, Маршал Тито и 8 Септември
  2021-01-15 09:00:002021-01-15 15:00:00638 Скопје Васил ГлавиновДел од потрошувачи на почеток на С. Мралино (делот кон С. Кадино)
  2021-01-15 09:00:002021-01-15 15:00:00639 Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Орман

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја