среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-14 08:152023-07-14 15:00Гевгелијасите корисници од селата Црничани , Ѓопчели и селото Фурка
  2023-07-14 09:202023-07-14 14:00Делчевосело Чифлик Делчево, туристичка населба Голак, Воен објект на АРМ на Голак
  2023-07-14 08:002023-07-14 14:00Кавадарцис.Дабниште
  2023-07-14 09:002023-07-14 11:30КочаниВИНИЦА: с.Јакимово, с.Црн Камен, Јакимовски пат во Виница
  2023-07-14 08:002023-07-14 15:00Прилепс.Селце,.с.Борино,с.Белушино
  2023-07-14 09:002023-07-14 12:00ПрилепТС Кожара кај с.Мажучиште
  2023-07-14 10:002023-07-14 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Тодор Циповски Мерџан
  2023-07-14 08:302023-07-14 11:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од куќите на ул.Јуриј Гагарин, меѓу школото и Настел зградата
  2023-07-14 08:302023-07-14 11:00Скопје Ѓорче ПетровВОЛКОВО: Дел од корисниците во Стопански двор, Блага вода
  2023-07-14 08:002023-07-14 12:00Стругас.Могорче.
  2023-07-14 09:002023-07-14 14:00Струмицас.Сулдурци, с.Воиславци
  2023-07-14 09:002023-07-14 14:00ТетовоЛИСЕЦ, ГАЈРЕ, Попова Шапка, дел од МАЛА РЕЧИЦА, кај љуботенска
  2023-07-14 10:002023-07-14 14:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ДЕЛ ОД УЛ.КАРПОШЕВА, ПИТУ ГУЛИ ДЕЛ, КАРЛ МАРКС

  НАЈНОВИ ВЕСТИ