понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-05-14 08:00:002021-05-14 16:30:00Битолаул. Рузвелтова
  2021-05-14 08:00:002021-05-14 15:00:00Битолаул. Индустриска бб, ул. Боримечка (дел) Транскоп, постоечки објекти во Жито Битола
  2021-05-14 09:00:002021-05-14 13:00:00Велесдел од корисниците на ул. Јане Сандански во близина на градски пазар и дел од корисниците на ул. Коце Димов - Витаминот во близина на градски пазар
  2021-05-14 08:30:002021-05-14 13:00:00Гевгелијакорисниците од село Моин и Ново Коњско и пумпата за вода Моин.
  2021-05-14 08:35:002021-05-14 10:00:00ГевгелијаБазен Валандово
  2021-05-14 08:45:002021-05-14 14:00:00ДелчевоДел од село Смојмирово
  2021-05-14 08:00:002021-05-14 16:00:00Кратовос. Луке.
  2021-05-14 08:30:002021-05-14 12:00:00КумановоМајорово трло, Багремов цвет
  2021-05-14 09:00:002021-05-14 14:00:00КумановоГорно Коњаре дел
  2021-05-14 12:00:002021-05-14 13:00:00ОхридДел од ул.7ми Ноември
  2021-05-14 09:00:002021-05-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровОбјект на Јеховини Сведоци, Градежен Институт, Катастар, дел од ул. Дрезденска (објекти до Градежен Институт)
  2021-05-14 09:00:002021-05-14 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Букурешка
  2021-05-14 09:00:002021-05-14 14:30:00Тетоводел од с. Деребој, објектите помеѓу млин Г8 и бензиска пупма АТА, објектите после сервис Шампион
  2021-05-14 06:00:002021-05-14 18:00:00ШтипБазите на Штрабаг и Коле Транс, Ловиштето Серта и антените на А1 и Телеком, Неметали пумпи, с. Лесковица, Лакавица, Пиперово и др. Без електрична енергија преку целиот ден ќе бидат Погонот за камења на 20ти км, Козарникот Брест и с.Брест.
  2021-05-14 10:00:002021-05-14 13:00:00ШтипС. ЦРВУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ДЕТСКО ОРДМАРАЛИШТЕ,ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА,ВРТЕШКА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ