четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 14 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-14 07:45:002022-01-14 14:00:00Кумановоиндистриска зона Речица (мешална силоси, свињарска фарма, Сити Бетон, Краварник, бензиска АгаИбро, м. в. Кратовци, Профи Нен, Рапид Билд, Речица Е-75, м. в. Костурник, Хени Компани, бензиска Жмара)
  2022-01-14 09:00:002022-01-14 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. 1, делот од Гемиџии до Општина Сопиште
  2022-01-14 10:00:002022-01-14 14:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат на влез во селото над магистралниот пат за с. Јажинце
  2022-01-14 10:00:002022-01-14 11:00:00Тетоводелови од улиците Илинденска и Браќа Миладинови, околу Шарена Џамија
  2022-01-14 10:00:002022-01-14 15:00:00ШтипС.ЧИФЛИК И ЛИПОВ ДОЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ