среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-13 08:00:002020-11-13 15:00:00Гевгелијадел од корисниците кои се наоѓаат на улиците Деко Ковачев и Серменинска (поранешна Пелагонија Хотел)
  2020-11-13 08:30:002020-11-13 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: дел од ул.Ѓорче Петров, дел од ул.Гоце Делчев ул.Кочо Рацин ул.Сремски Фронт и дел од ул.Партизанска
  2020-11-13 08:30:002020-11-13 16:30:00Кичевос.Зајас (Челиковци) Зајас (Жел. станица) дел од с.Зајас (Џума), с.Букојчани и с.Колари
  2020-11-13 08:30:002020-11-13 16:30:00Кичевосело Колари, село Зајас Челиковци, село Букојчани, Зајас железничка станица, дел од село Зајас Џума, село Букојчани
  2020-11-13 09:30:002020-11-13 14:30:43КочаниЧЕШИНОВО: Предавателите над с. Бурилчево, с. Кучичино, с. Бурилчево
  2020-11-13 09:30:002020-11-13 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: с. Добрево, Пробиштип
  2020-11-13 08:00:002020-11-13 15:00:00Кумановоул.Никола Тесла, с.Речица, Режановце,,Костурник, Кратовци,Споменик Костурник, Долно Којнаре, Авијатика, Земјоделско училиште, Прмак, Црн бик, Железничка - Речица, Квалитет пром, Детоил 1, Аџитепе, Контрашпед, Бензинска - Ага Ибро, Жмара, Профи Нен, Силекс 2, Свињарска фарма, Речица млин
  2020-11-13 09:00:002020-11-13 10:00:00Охриддел од ул. Железничка
  2020-11-13 12:00:002020-11-13 13:00:00Охридс.Коњско - Ресен
  2020-11-13 11:30:002020-11-13 12:30:00Охридамбуланта Колески, новите згради зад социјалните бараки, социјалните бараки, објектите зад амбуланта Колески
  2020-11-13 09:30:002020-11-13 15:30:00Прилепс.Зрзе, Манастир Зрзе, с.Долгаец, Репетитори Мобимак
  2020-11-13 09:00:002020-11-13 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул.Доситеј Обрадовиќ до бр.13, ул.Мишко Михајловски од бр.45 до бр.57
  2020-11-13 08:30:002020-11-13 09:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од потрошувачите на ул.Исаија Мажовски и ул.Стево Филиповиќ
  2020-11-13 09:00:002020-11-13 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од потрошувачите на ул.Јуриј Гагарин и ул.Козле 2
  2020-11-13 11:00:002020-11-13 15:30:00СтругаСелата Аржаново, Локов, Буринец и Селци
  2020-11-13 09:00:002020-11-13 13:00:00Струмицакорисниците на ул.Младинска на потегот од продавница “Милд“ до раскрсница со ул.Крушевска Република (порој)
  2020-11-13 09:00:002020-11-13 12:00:00ТетовоЛЕШОК: дел од с.Лешок, корисниците по главниот пат од центарот на селото кон манастирот
  2020-11-13 10:00:002020-11-13 14:00:00Штипс.Милино
  2020-11-13 09:30:002020-11-13 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Винекс Винарија во стара Механичка, УСО Кочо Рацин-економија, Алгомак во стара Млекара

  НАЈНОВИ ВЕСТИ