понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 11:00:00Битолас. Трново, с. Магарево, Детско Одморалиште, Молика и Копанки.
  2021-08-13 08:45:242021-08-13 09:45:24Велеспотрошувачите во близина на Мотел Македонија и Мотел Македонија, потрошувачите од место викано Чука, потрошувачите од с. Караслари
  2021-08-13 09:45:002021-08-13 13:00:00Велесместо викано Ќука
  2021-08-13 08:30:002021-08-13 12:00:00Гостивардел од нас.Питарница
  2021-08-13 09:30:412021-08-13 13:30:41Кочанис.Спанчево
  2021-08-13 12:00:002021-08-13 14:00:00Кочанис.Небојани, с.Костин Дол с.Крушка, конфекција Алма на ул. 29-ти Ноември, населба Усова чешма
  2021-08-13 08:00:062021-08-13 09:15:06Кочанис.Бање, с.Нивичани, с.Пантелеј, с.Рајчани
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 15:00:00ПрилепКомплекс фабрики во бивша ф-ка Партизанка: Империјал Мермер ( Марфил ), Златна Рака, Хема- Зрак Солар, Изофас и др.
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 12:00:00Скопје Аеродромдел од с.Батинци од пат за Дризла до Варвара, Варвара, дел од Ракотинци, Маркова Сушица, Добридоол
  2021-08-13 12:00:002021-08-13 14:00:00Скопје Аеродромул.Тодор Чангов подулица бр.27, ул.Тодор Чангов подулица бр.29
  2021-08-13 08:00:002021-08-13 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Ул. Марко Крале (слепа улица позади поранешна Про Кредит Банка), ул. Бутелска (од кај поранешна Про Кредит Банка до раскрсницата кај маркет Стокомак)
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Милан Марковиќ
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: маркет Тинекс и околина, во населба Тафталиџе позади „Млечен Ресторан“
  2021-08-13 08:30:002021-08-13 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Бранислав Нушиќ зграда 9, бензиска пумпа „Макпетрол“, ул.8 ми Септември, зграда 10, зграда 12, ул.Шекспирова зграда 10
  2021-08-13 11:00:002021-08-13 13:00:00Стругашколо Јахија Ќемал
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 11:00:00Тетоводел од с.Требош, објекти кои се наоѓаат на влез во с.Требош
  2021-08-13 09:00:002021-08-13 14:00:00Штипул.Леринска и дел од нас.Дузлачки Рид

  НАЈНОВИ ВЕСТИ