вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 13 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-13 11:00:002022-05-13 16:00:00БитолаСју Рајдер, Дом за стари лица
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 16:00:00Битолас. Слепче, Демир Хисар, Долно маало
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 15:00:00Гостивардел од с. Добридол - област кај старото училиште
  2022-05-13 08:30:002022-05-13 12:30:00Кавадарцис. Сопот
  2022-05-13 12:30:002022-05-13 14:30:00Кавадарциул. Марсова, Борис Кидрич, Ѓоко Мишев, Вардарска, Вано Ташев, Пиринска и Првомајска
  2022-05-13 09:30:002022-05-13 13:00:00Кавадарцис. Курија
  2022-05-13 10:00:002022-05-13 13:00:00Кочаниул. 9-ти Мај
  2022-05-13 09:30:002022-05-13 12:30:00Кочаниул. Љупчо Сантов, ул. Стив Наумов, ул. Крушевска, Комерцијална Банка, Аптека Зегин, Тинекс Маркет, зградата на Општина Кочани, градски плоштад во Кочани и околината
  2022-05-13 08:00:002022-05-13 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА - нас. Плажа и населбата кон с. Варовиште
  2022-05-13 08:15:002022-05-13 11:00:00Кумановокорисниците од Октомвриска револуција (згради околу стар Мај маркет), ул. Питу Гули
  2022-05-13 08:45:002022-05-13 12:00:00КумановоПолет, Ресторан бабилон, Силекс Травентин, Југ Турист - Дура Сол, Миневере Алиу, Магацин на Текстил пром
  2022-05-13 08:00:002022-05-13 14:00:00Кумановодел од корисниците во с. Матејче (Основото училиште и полицијата во Матејче)
  2022-05-13 11:30:002022-05-13 14:00:00Кумановокорисниците од Октомвриска револуција Димче Јовчевски, 25 Февруари
  2022-05-13 10:50:002022-05-13 13:30:00Охридс. Елшани
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 13:00:00Скопје Ѓорче Петровсело Глуво
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 12:00:00Скопје Ѓорче Петровул. Џумајска и околина
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Буковиќ, Ласкарци и с. Паничари
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 16:00:00Струмицадел од с. Василево
  2022-05-13 09:30:002022-05-13 15:00:00ТетовоМАЛА РЕЧИЦА, дел од ул. 167 кон ул. Иленденска, дел од 172 кон ул. 167, среден дел на ул. 175
  2022-05-13 09:40:002022-05-13 14:30:00Тетовос. Одри, ХЕЦ, Одринска река, ХЕЦ, Габровска река, с. Првце, дел од с. Доброште на излез од село
  2022-05-13 09:00:002022-05-13 15:00:00ТетовоСреден дел на викенд населба во близина на бачило Први Мај, Локација: Попова Шапка
  2022-05-13 09:30:002022-05-13 14:00:00ШтипС. ЛАКАВИЦА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ