среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 14:00:00Битолас. Брод, с. Сливица, с. Добровени, с. Скочивир и Сточарска фарма Старо село.
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 13:00:00Велесул. Наце Димов, дел од ул. Стефан Димитров
  2021-11-12 10:00:002021-11-12 13:30:00Велесдел од с. Извор
  2021-11-12 08:45:002021-11-12 13:00:00Гевгелијас.Казандол
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 12:00:00ГевгелијаУдово и Градец
  2021-11-12 08:30:002021-11-12 15:30:00Гостиварс.Дебреше
  2021-11-12 09:30:002021-11-12 11:30:00Гостиварс.Маврово (областа кај Гробишта)
  2021-11-12 08:30:002021-11-12 13:00:00Гостиварул.Седек Костоски, ул.Браќа Блажески
  2021-11-12 07:45:002021-11-12 14:30:00Делчевос.Двориште, населба Суви Лаки, Релеи Туртела, Минка, Бела Вода, Умленски колиби, Гараган
  2021-11-12 10:00:002021-11-12 13:00:00КавадарциГорна Бошава
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 15:00:00КичевоМАКЕДОНСКИ БРОД: с.Дреново
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 12:00:00КочаниВИНИЦА: с. Блатец - во центарот на селото околу фирма Нико Дизајн
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул. Димитар Влахов, делот околу објект Тера Маркет, ул. ЈНА и дел од нас. Камењар
  2021-11-12 08:00:002021-11-12 15:30:00КратовоВАК'В, ТАТОМИР, КОЊУХ, ДИМОНЦЕ, ТОПОЛОВИЌ: маала Качарци
  2021-11-12 08:15:002021-11-12 14:30:00Кратовос.Баратлија и дел од с.Петралица.
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 14:00:00Кумановос.Агино Село, Брзак , Романовце Самет 2 , Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце и Железничка Станица Романовце
  2021-11-12 09:20:002021-11-12 13:00:00Охридбензиска пумпа КМ Петрол,објект и антена Радио Охрид, Риа Комерц, Дел од населба Чекоштина
  2021-11-12 10:00:002021-11-12 12:00:00ПрилепФабрики и компании во комплекс Билјана на ул.Леце Котески бб
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул.Атанас Раздолов парни броеви од 2-16
  2021-11-12 08:10:002021-11-12 15:30:00Скопје Васил ГлавиновРаштак, Љуботен
  2021-11-12 08:00:002021-11-12 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од ул. Зеничка од бр.1 до бр. 45, Ул.Зеничка од бр. 21 до бр. 45
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од корисниците во Злокуќани, СИЗ Македонија, Момин поток, Синтек, Европа 92
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.3 во с.Љубин
  2021-11-12 08:30:002021-11-12 15:00:00Струмицас. Доброшинци, с. Нова Маала, с. Висока Маала, Градошорци Индустрија (Дата Ресурси)
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 15:00:00Струмицас.Орманли и с.Дорломбос, с.Белотино, викендици Брана Водоча и самата брана, с.Попчево, Дом за стари лица(Чамчифлик)
  Струмица: Маби Трејд-Дентина,Студио 2 и Струмица гасна централа - краткотрајно, с.Раборци,викенд населба Цано,Елас,Иљо Орцев, Радиодифузија, с.Костурино, с.Рич и каменолом Жикол, с.Мемешли и Рудник Огражден Мемешли, с.Три Води, Македонска куќа, Репетитор ОНЕ
  2021-11-12 11:30:002021-11-12 13:30:00Тетоводел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од улиците 181, 176 и В.С.Бато околу ОУ Кирил и Методиј
  2021-11-12 09:00:002021-11-12 15:00:00Тетовоул. Гоце Делчев, дел од населба Поток кај православните гробишта
  2021-11-12 09:30:002021-11-12 13:30:00Тетовоул.Борче Кочовски
  2021-11-12 08:30:002021-11-12 10:30:00Тетоводел од градот Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од улиците Дервиш Цара и Д.Г.Кара во близина на ХЕС(болница)
  2021-11-12 12:00:002021-11-12 13:00:00Тетовос.Стримница
  2021-11-12 09:30:002021-11-12 14:00:00ШтипС.ТАРИНЦИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ